Τηλεχειριστήρια

Τα τηλεχειριστήρια αποτελούν τον πομπό που δίνει εντολή λειτουργίας στην πλακέτα ή στον δέκτη του μηχανισμού σας. Η LOWEDOORS διαθέτει μεγάλη ποικιλία, επιλέξτε το δικό σας τηλεχειρισμό ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων, σε αντιγραφικά ή προσωπικά με κυλιόμενο κωδικό που δεν αντιγράφεται για λόγους
ασφάλειας, σε μικρά κομψά τηλεχειριστήρια “τσέπης”, σε τηλεχειριστήρια με ειδικές λειτουργίες όπως κλείδωμα, αυτόματης εντολής, επικοινωνίας αμφίδρομης με μοτέρ και απολαύστε ξέγνοιαστα τον κινητήρα σας.

Η LOWEDOORS εισάγει τηλεχειριστήρια από διάφορους οίκους και μπορεί να βγάλει αντίγραφα από τα περισσότερα τηλεχειριστήρια που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

RC-X157 4CH ROLLING: Τηλεχειριστήριο αλουμινίου συχνότητας 433,92MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μη αντιγράψιμο, με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 μηχανισμούς (4 πλήκτρα). Διαστάσεων 54Χ30Χ14mm με ειδικό προστατευτικό καπάκι για αποφυγή ανεξέλεγκτης χρήσης και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Μέγιστη εμβέλεια έως 60m.

 

 

 

SM-50R ROLLING: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,92MHz με σταθερό κωδικό αντιγράψιμο, με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 3 μηχανισμούς (3 πλήκτρα). Διαστάσεων 33Χ62Χ15mm, με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Μέγιστη εμβέλεια έως 60m. Διατίθεται σε μαύρο, άσπρο και κόκκινο.

 

SM-50P ROLLING: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, πολλαπλών συχνοτήτων 433, 306, 272MHz με σταθερό κωδικό αντιγράψιμο, με
δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 3 μηχανισμούς (3 πλήκτρα). Διαστάσεων 33Χ58Χ13mm, με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Μέγιστη εμβέλεια έως 60m. Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς.

 

SM-200: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,92MHz, με δυνατότητα λειτουργίας από 6 έως 24 μηχανισμούς πολλαπλών χρήσεων με διαφορετικούς χειρισμούς, πλήκτρα για λειτουργία UP– STOP– DOWN. Διαστάσεων 115Χ 45Χ 10mm και μέγιστη εμβέλεια έως 60m.

 

SRT-F SIGNAL ELECTRONICS: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,92MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 15 μηχανισμούς (15 πλήκτρα), ιδανικό για πελάτες με
πολλούς αυτοματισμούς. Διαστάσεων 86Χ 44Χ 12mm, το μικρότερο δεκαπεντακάναλο και μέγιστη εμβέλεια έως 60m.

 

 

 

MITTO BFT: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας από 2 έως και 4 εφαρμογές όπως αυλόπορτα, γκαραζόπορτα και οικιακά ρολά. Διαστάσεων 62Χ 37Χ 14mm, με άριστη διάρκεια μπαταρίας. Το mitto σας εγγυάται απεριόριστη εμβέλεια από 50 έως 100 m, ακόμα και σε περιοχές με παρεμβολές.

 

KEYGO SOMFY RTS: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές (4 πλήκτρα) όπως αυλόπορτα, γκαραζόπορτα, οικιακά ρολά καιφωτισμό χάρης της καινοτόμα τεχνολογίαςRTS αποκλειστικά στην somfy. Διαστάσεων 59Χ 39Χ 14mm, με άριστη διάρκεια μπαταρίας έως και 5 χρόνια. Το keygo σας εγγυάται απεριόριστη εμβέλεια ακόμα και σε περιοχές με παρεμβολές.

 

 

KEYTIS SOMFY RTS: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 2εφαρμογές (2 πλήκτρα) όπως αυλόπορτα, γκαραζόπορτα, οικιακά ρολά και φωτισμό χάρης της καινοτόμα τεχνολογίας RTS αποκλειστικά στην somfy. Διαστάσεων 70Χ 14Χ 41mm, με άριστη διάρκεια μπαταρίας έως και 5 χρόνια. Μέγιστη εμβέλεια 30m.

 

TELIS 16 SOMFY RTS: Χειριστείτε όλους τους αυτοματισμούς somfy στο χώρο σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 16 κινητήρες. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την αυλόπορτα, την γκαραζόπορτα, τα οικιακά ρολά, τον φωτισμό, την τέντα σας είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα με την δυνατότητα εικόνας ενημέρωσης χρήστη (οθόνη). Διαστάσεων 151Χ 47Χ 18mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

 

TELIS 6 CRONIS SOMFY RTS: Χειριστείτε όλους τους αυτοματισμούς somfy στο χώρο σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 6 κινητήρες μεμονωμένα ή 6 group από κινητήρες. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την αυλόπορτα, την γκαραζόπορτα, τα οικιακά ρολά, τον φωτισμό, την τέντα σας είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα με την δυνατότητα εικόνας ενημέρωσης χρήστη (οθόνη). Ακόμα, αποκλειστικά στο cronis, ρυθμίστε τους αυτοματισμούς σας να λειτουργούν αυτοματοποιημένα, είτε με χρονοδιακόπτη σε μια επιθυμητή ώρα που θα έχετε ορίσει εσείς, είτε με αισθητήρες όπως αισθητήρες ήλιου ή αέρα να κλείνουν ή να ανοίγουν οι αυτοματισμοί σας. Διαστάσεων 151Χ 47Χ 18mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

SITUO RTS SOMFY: Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε από 1 έως και 5 αυτοματισμούς στο χώρο σας είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα. Αποτελείτε από 3 κουμπιά πάνω, κάτω και my. Στο μεσαίο κουμπί, μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή θέση του αυτοματισμού σας. Διαστάσεων 145Χ 49Χ 22mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 3 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

SITUO 5 BI TECHNOLOGY SOMFY: Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Διπλού πρωτοκόλλου io και RTS, 5  καναλιών ώστε να ομαδοποιήσετέ όλες τις συσκευές σας σε ένα τηλεχειριστήριο. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε έως και 5 αυτοματισμούς στο χώρο σας. Αποτελείτε από 3 κουμπιά πάνω, κάτω και my. Στο μεσαίο κουμπί, μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή θέση του αυτοματισμού σας. Εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

 

 

 

 

HS 5-BS HORMANN: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό και καπάκια χρωμίου, με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μοναδικής συχνότητας 868MHz, μη αντιγραφικό. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές, με ένα επιπλέον πλήκτρο τεχνολογίας BiSecur, αποκλειστικά στην hörmann. Με το πάτημα του, το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο σας δείχνει τη θέση της πόρτας, κλειστή- ανοιχτή– σε κίνηση. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα η πόρτα κλείνει. Διαστάσεων 38Χ 95Χ 16mm, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας. Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό γυαλιστερό ή σε mat μαύρο με ανάγλυφη επιφάνεια.

 

HSΕ 4 BS και HSE 2 BS HORMANN: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό και καπάκια χρωμίου, με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μοναδικής συχνότητας 868MHz, μη αντιγραφικό. Δυνατότητα λειτουργίας από 4 έως και 2 εφαρμογές. Διαστάσεων 28Χ 70Χ 14mm με κρίκο για μπρελόκ, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας. Διατίθεται σε κομψούς γυαλιστερούς χρωματισμούς, σε κλασσικό μαύρο mat και σε ειδικά σχέδια κατόπιν παραγγελίας.

 

HSD 2-A/2-C BS HORMANN: Συνδυάστε την λειτουργικότητα και το design με το κομψό τηλεχειριστήριο, συχνότητας 868MHz με κυλιόμενο και προσωπικό
κωδικό ασφαλείας. Διατίθεται είτε σε όψη αλουμινίου είτε σε γυαλιστερό επιχρωμιωμένο. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές. Διαστάσεων 66Χ 32Χ 13mm με ειδικό κούμπωμα για κλειδιά, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας.

HSM4 868/40 HORMANN: Τηλεχειριστήριο με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, συχνότητας 868,3MHz (μπλε κουμπιά) και 40,68MHz (γκρι κουμπιά).  Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές. Διαστάσεων 60Χ 37Χ 12mm με κρίκο για μπρελόκ, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας.

HSZ 1/2 BS HORMANN: Το πρωτοποριακό και διακριτικό τηλεχειριστήριο συχνότητας 868MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Τοποθετείτε μέσα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, προσφέροντάς σας εύκολη πρόσβαση και χειρισμό. Διατίθεται είτε σε μονοκάναλο (μια χρήση κινητήρα) είτε σε δικάναλο (δύο χρήσης κινητήρα). Διαστάσεων 39Χ 29mm, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας.