Χειροκίνητα - σταθερά κολωνάκια parking

Τα κολωνάκια στάθμευσης αποτελούν την εύκολη και οικονομική λύση για την οριοθέτηση του χώρου σας. Απαλλαχτείτε από τα ενοχλητικά και παράνομα σταματημένα αμάξια, παρκάρετε το όχημα σας με άνεση και αυξήστε την ασφάλεια της πυλωτής σας. Επιλέξτε το δικό σας σύστημα parking μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και υλικών ανάλογα τις ανάγκες σας. 

Σταθερά κολωνάκια

Τα σταθερά κολωνάκια είναι η ιδανική, οικονομική λύση για να αποφύγετε τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα. Ακόμα αποτελούν κατάλληλη επιλογή για την οριοθέτηση του χώρου στάθμευση σας και για την ασφαλή κυκλοφορία του οδικού δικτύου. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. 

Κατασκευασμένο από χαλυβδοσωλήνα Φ140 για ενίσχυση και σταθερότητα, γαλβανιζέ και ηλεκτροστατικά βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με δύο ανακλαστικές ταινίες. Διαστάσεων 140X500mm.

Ελαστικός διαχωριστής κυκλοφορίας κατασκευασμένος από ανθεκτικό εύκαμπτο πλαστικό σε σχήμα πτερυγίου για να αντιμετωπίζει ευκολότερα τα εμπόδια. Διπλής όψεως, σε έντονο κόκκινο χρώμα, με τρεις αντανακλαστικές λωρίδες.

Κολωνάκι σήμανσης κατασκευασμένο από ανθεκτικό εύκαμπτο πλαστικό με δυνατότητα επαναφοράς στο αρχικό τους σχήμα μετά από πρόσκρουση. Βαμμένο σε έντονο πορτοκαλί χρώμα για να ξεχωρίζει, με δύο αντανακλαστικές λωρίδες. Διατίθεται σε διάφορα ύψη και σε ενισχυμένο τύπο στην βάση.   

Πτυσσόμενα κολωνάκια

Τα πτυσσόμενα κολωνάκια αποτελούν την έξυπνη και διακριτική επιλογή για να  αποτρέψετε την παράνομη στάθμευσης αυτοκινήτων. Είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε πεζοδρόμια, πυλωτές ακόμα και επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, τράπεζες και νοσοκομεία. Επιλέξτε το δικό σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων.  

Πτυσσόμενο μεταλλικό κολωνάκι. Είναι κατασκευασμένο από κοιλοδοκό τετράγωνης διατομής ύψους 50cm, γαλβανιζέ ώστε να μην σκουριάζει, με μια αντανακλαστική ταινία. Έχει δύο θέσεις, μια όρθια στην οποία ασφαλίζει με λουκέτο και μία κατεβασμένη. Διαθέτει το λουκέτο. 

Αποσπώμενο κολωνάκι, κατασκευασμένο από χαλυβδοσωλήνα Φ140 γαλβανιζέ με δύο ανακλαστικές ταινίες, ηλεκτροστατικά βαμμένο σε μαύρο χρώμα και εσωτερική κλειδαριά. Διαστάσεων 140X500mm. Διατίθεται και σε σταθερή έκδοση. 

Χειρόκίνητα μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης

Η οικονομική λύση για την διαφύλαξη του ιδιωτικού σας χώρου. Ξενοιάστε από την παράνομη στάθμευση οχημάτων και ασφαλιστείτε έναντι κλοπής ή διάρρηξης. 

Επιλέξτε τα χειροκίνητα κολωνάκια δίποδα, τύπου “Π”. Παρέχουν πολύ καλή προστασία κατά των χτυπημάτων και είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Το μικρό και διακριτικό τους μέγεθος σας επιτρέπει την άνετη και εύκολη διέλευση ακόμα και στα πιο χαμηλά οχήματα. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και ασφαλίζουν χειροκίνητα με την βοήθεια λουκέτου. 

 Κατασκευασμένη από χαλυβδοσωλήνα Φ40 γαλβανιζέ, βαμμένο σε κόκκινο, κλειδώνει με λουκέτο. Διαστάσεων 570X435mm. 

Οι μπάρες parking τύπου τρίποδα αποτελούν την απλή και οικονομική λύση για την προστασία του αυτοκινήτου και του χώρου σας. Είναι αρθρωτές και το ειδικά σχεδιασμένο πόδι αντιστήριξης προσφέρει μέγιστη σταθερότητα και αντί- κλεπτική προστασία. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και στην σκουριά και κλειδώνουν με λουκέτο ασφαλείας ή κλειδαριά. 

lowedoors-xeirokinita-parempodisi-5

Κατασκευασμένη από χαλυβδοσωλήνα Φ50 πολύ ενισχυμένο, γαλβανιζέ, με δύο αντανακλαστικές ταινίες, ειδικό τελείωμα από polyamide και εσωτερική κρυμμένη κλειδαριά. Διαστάσεων 940X460mm. 

Κατασκευασμένη από χαλυβδοσωλήνα Φ40 γαλβανιζέ, με δύο αντανακλαστικές ταινίες και εξωτερική κλειδαριά. Διαστάσεων  755Χ360χ400mm

lowedoors-xeirokinita-parempodisi-4

Κατασκευασμένη από χαλυβδοσωλήνα Φ55 και πάχους 2mm πολύ ενισχυμένο γαλβανιζέ, με δύο αντανακλαστικές ταινίες, χυτά ποδαράκια για σταθερό στήριγμα και εσωτερική κρυμμένη κλειδαριά. Διαστάσεων  960Χ410Χ446mm. 

Κατασκευασμένο από χαλυβδοσωλήνα Φ55 πάχους 2mm, στιβαρής κατασκευής, γαλβανιζέ σε χρώμα έντονου κίτρινου με δύο αντανακλαστικές ταινίες. Έχει ενσωματωμένη κλειδαριά και ενισχυμένες βάσεις στήριξης. 

lowedoors-xeirokinita-parempodisi-7

Πραγματικά το πιο ενισχυμένο χειροκίνητο κολωνάκι parking. Κατασκευασμένο από χαλυβδοσωλήνα Φ55 εξαιρετικά ενισχυμένο με πάχος 2mm γαλβανιζέ, με δύο ανακλαστικές ταινίες και βάση σε έντονο κίτρινο, χυτά ποδαράκια για σταθερό στήριγμα και εσωτερική κρυμμένη κλειδαριά. Το εντυπωσιακό πλεονέκτημα του είναι ότι διαθέτει 2 ενσωματωμένα ελατήρια τα οποία σε κατά λάθος χτύπημα, απορροφούν τον κραδασμό με αποτέλεσμα να μην γίνει ζημιά στο αυτοκίνητο. Διαστάσεων  880Χ670mm. 

Ασφάλεια παρκαρίσματος

Παρκάρετε το όχημα σας με άνεση και ασφάλεια με την βοήθεια ειδικών λάστιχων ασφαλείας. Για να μην προβληματίζεστε και δυσκολεύεστε στην στάθμευση του οχήματος σας, ακόμα και στα πιο στενά ανοίγματα, οριοθετήστε τον χώρο σας και προστατέψτε ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία αλλά και το αμάξι σας από τυχόν ατυχήματα. Ακόμα αποτελούν ιδανική επιλογή για εργοστάσια, αποθήκες και γενικά χώρους φορτοεκφόρτωσης όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος συγκρούσεων. 

Στοπ-εμπόδια τροχών από ειδικό ελαστικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και σκοπό έχουν να ακινητοποιούν το όχημα στην επιθυμητή θέση. Διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και μεγέθη και έχουν έντονο χρώμα για να ξεχωρίζουν και να προειδοποιούν τους οδηγούς.

Προστατευτικές γωνίες από ειδικό λάστιχο καουτσούκ. Προστατεύουν τις κολώνες και τους τοίχους από τυχόν μικροατυχήματα απορροφώντας τον κραδασμό. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, σχέδια (κυρτό ή ίσιο) και χρωματικές επιλογές

Ράμπες πεζοδρομίου από ειδικό ελαστικό με αντιολισθητικές χαράξεις, οι οποίες γεφυρώνουν την υψομετρική διαφορά δρόμου και πεζοδρομίου, για να έχετε εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε πεζοδρόμια. Κατασκευάζονται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε τμήματα και σε πάχη ώστε εφαρμόζουν ακριβώς σε όλες τις περιπτώσεις

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.