Σταθερά από οριζόντιες μπάρες ασφαλείας

 Οι σταθερές οριζόντιες μπάρες ασφαλείας είναι ιδανικές για παράθυρα παντός τύπου, προσφέροντας μοναδική αισθητική και design. Η προηγμένη κατασκευή τους καθιστά τις μπάρες μια απαραβίαστη, όμορφη και διαχρονική λύση.

Οι μπάρες κατασκευάζονται με βήμα 15mm, αφήνοντας ενδιάμεσο διάκενο 12,5mm. Οι ορθοστάτες εξωτερικά, επικαλύπτονται από αλουμίνιο και εσωτερικά διατίθενται σε 2 τύπους:

  • Μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι για μέγιστη προστασία κατά της σκουριάς και ανθεκτικότητα στην κοπή.  

 

  • Οικονομικό μοντέλο από γαλβανισμένο χάλυβα για αντισκουριακή και απαραβίαστη προστασία.  

Οι μπάρες ασφαλείας είναι το μοναδικό σταθερό κάγκελο με την τεχνολογία της επικάλυψης αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται τόσο η κομψή και διακριτική του όψη, όσο και η αντιδιαβρωτική του προστασία. Εγγυημένα οι σταθερές μπάρες θα κοσμούν τα παράθυρά σας για μια ζωή. 

Επιλέξτε την δίκια σας χρωματική απόχρωση μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Ral, Mat, Special ή σε απομίμηση ξύλου και προστατέψτε το σπίτι σας, με μια κομψή και υψηλής ποιότητας λύση.

Ακόμα, LOWEDOORS κατασκευάζει και σταθερά από χάλυβα γαλβνιζέ, για μια οικονομική και ταυτόχρονα απαραβίαστη λύση.

Αποτελείται από δύο πλευρικές βάσεις, κοιλοδοκούς 50Χ30Χ3mm στους οποίους χωνεύονται στρόγγυλοι δοκοί Φ21 πάχους 3mm. Η κατασκευή είναι εξ’ ολοκλήρου γαλβάνιζέ και βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή πούδρα RAL σε χρώμα επιλογής διαθέσιμων. Το διάκενο είναι 10 ή 15cm αφήνοντας κενό 8 ή 12 cm αντίστοιχα.

Πρόσφατα έργα

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.