Βιομηχανικές Λωριδοκουρτίνες PVC

Οι λωριδοκουρτίνες PVC είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για τον διαχωρισμό ενός χώρου. Είναι κατάλληλες για αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους, εργοστάσια παραγωγής ακόμα και ψυκτικές εγκαταστάσεις.

Οι κουρτίνες PVC προσφέρουν μοναδική θερμομόνωση. Διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία στον χώρο, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος ρεύματος. Ακόμα προφυλάσσουν την περιοχή από σκόνες, οσμές, υγρασία, έντομα και πτηνά, προκαλώντας ένα υγιεινό και ευχάριστο χώρο εργασίας. Οι λωρίδες κατασκευάζονται από καθαρό PVC χωρίς βαρέα μέταλλα, για αυτό το λόγο είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο ακόμα και σε επαφή με τρόφιμα.

Η ιδιαίτερη τεχνολογία του PVC σας εγγυάται μοναδική ορατότητα και ευκαμψία για πάντα. Λόγο αυτού, αποφεύγονται σημαντικά οι συγκρούσεις και τα ατυχήματα, προσφέροντας ανεμπόδιστη κίνηση στο προσωπικό και στα τροχοφόρα οχήματα

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα που παρέχουν οι λωριδοκουρτίνες είναι η εύκολη εγκατάστασή τους. Ακόμα, λόγο του μοναδικού τους σχεδιασμού η αντικατάσταση των φύλλων λόγο σκισίματος ή καταστροφής γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα PVC ανάλογα την θερμική καταπόνηση που υφίστανται, τον χώρο εγκατάστασής τους και την εφαρμογή τους χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Για φυσιολογικές θερμοκρασίες

Οι λωρίδες classic, για φυσιολογικές θερμοκρασίες. Είναι ιδανικές για διαχωρισμό χώρων σε εργοστάσια, βιομηχανίες και αποθήκες.
Για χαμηλές θερμοκρασίες

οι λωρίδες χαμηλής θερμοκρασίας, για αντοχή σε αντίξοες θερμοκρασίες όπως -35°C. H κύρια λειτουργία τους είναι σε ψυκτικές εφαρμογές.

Επιπλέον, ανάλογα τις ανάγκες σας, οι λωριδοκουρτίνες διατίθενται σε επιφάνειες όπως την λεία διαφανή, με ραβδώσεις(ribbed), σε θαμπή τύπου αμμοβολής, σε εντομοαπωθητικές ή ακόμα και σε χρωματικές επιλογές όπως λευκό, γκρι, μπλε, πορτοκαλί.

Τέλος οι λωρίδες ποικίλουν στο μέγεθος ανάλογα τα ποσοστά θερμομόνωσης που παρέχουν. Το πλάτος τους κυμαίνετε από 200mm έως 300mm και το πάχος κάθε φύλλου από 2mm έως 3mm.

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.