Tahoma - Connectivity Απομακρυσμένη λειτουργία

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της ζωής, μας εξαντλούν δημιουργώντας άγχος και έλλειψη ελέγχου. Ο οίκος Somfy, με βασικό σκεπτόμενο εσάς, σχεδίασε ένα πρωτοπόρο κεντρικό σύστημα ασύρματου ελέγχου, που σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε και διαχειρίζεστε τους αυτοματισμούς σας απομακρυσμένα μέσω του κινητού, tablet, υπολογιστή ή ακόμα και της φωνής σας. Με εύκολες και γρήγορες κινήσεις είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με το σπίτι ή τον εργασιακό χώρο σας, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο

Η κεντρική συσκευή ελέγχου συνδέεται στο router της σύνδεσης του internet, μέσω wifi και σας δίνει πρόσβαση στο Somfy Cloud. Με απλές και εύκολες διαδικασίες μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα όλες τις υφιστάμενες ηλεκτρικές σας εγκαταστάσεις. Μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής με έξυπνο λογισμικό, ειδικά σχεδιασμένο για να είναι φιλικό στην χρήση, μπορείτε να συγκεντρώσετε, να διαχειριστείτε και να προγραμματίσετε τις συσκευές σας από απόσταση. 

Η τεχνολογία απομακρυσμένου ελέγχου σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια. Σε περίπτωση ανίχνευσης λανθασμένης λειτουργίας όπως εσφαλμένος τερματισμός ή ανικανότητα διεκπεραίωσης εντολής η εφαρμογή σας ειδοποιεί όλο το 24ωρο. Ακόμα η συχνότητα λειτουργίας δεν μπορεί να υποκλαπεί και είναι πλήρως ακίνδυνη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ένα ελεγμένο και εγγυημένο προϊόν από τον μεγαλύτερο οίκο πιστοποίησης πληροφορικών συστημάτων SYSS.

Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με μεγάλο φάσμα προϊόντων. Έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε όλους τους αυτοματισμούς του χώρου σας όπως ηλεκτρικά ρολά, τέντες, θέρμανση, συναγερμό, δέκτες φωτισμού, μηχανισμούς αυλόπορτας, ακόμα και να δημιουργήσετε το δικό σας περιβάλλον χρήσης όπως αριθμός δωματίων, αριθμός ορόφων ή εξωτερικός χώρος. 

Ανάλογα το πλήθος τον εφαρμογών σας και την χρήση που επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε την δικιά σας τεχνολογία ασύρματης εντολής.  

Connectivity kit by Somfy

Το connectivity αποτελεί την οικονομική επιλογή απομακρυσμένου ελέγχου. Είναι σε θέση να δώσει εντολή σε 20 διαφορετικές συσκευές του οίκου somfy είτε τεχνολογίας rts είτε io. Ακόμα, έχει την ικανότητα να ανοίγει ή να κλείνει, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας μια συσκευή ή ένα group ηλεκτρικών εφαρμογών. Τέλος, είναι σε θέση να δέχεται και φωνητικές εντολές.  

Δείτε αναλυτικά το παρακάτω βίντεο για το connectivity: 

TaHoma switch by Somfy

Το TaHoma αποτελεί το καινοτόμο σύστημα που σχεδιάστηκε για να σας κάνει την ζωή σας πιο εύκολη και να σας δώσει το πλήρη έλεγχο του χώρου σας. Είναι σε θέση να επικοινωνήσει με όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σας και είναι συμβατό με τις τεχνολογίες io και rts homecontrol. 

 Το Tahoma σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε τις συσκευές σας με 3 τόπους: 

3 Ξεχωριστά μενού

Δείτε αναλυτικά το παρακάτω video για το TaHoma Switch:

Το πρωί τα ρολά του υπνοδωματίου ανοίγουν την ώρα που έχετε προγραμματίσει, προσφέροντας ένα γλυκό και ομαλό πρωινό ξεκίνημα. Φεύγοντας τα ρολά και ο συναγερμός ενεργοποιούνται, σβήνουν αυτόματα όλα τα φώτα και οι διακόπτες της θέρμανσης κλείνουν και γυρίζουν στην λειτουργία ECO χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας. 

Το άνοιγμα του επαγγελματικού σας χώρου γίνεται αυτόματα χάρης την λειτουργία geolocation. Με την πρωινή σας διέλευση στο μαγαζί ανοίγουν τα ρολά ασφαλείας και τα εσωτερικά φώτα, απενεργοποιείτε ο συναγερμός  και ενεργοποιείτε η πρίζα της μηχανής του καφέ.

Στις διακοπές πολλά χιλιόμετρα μακριά μπορείτε να ελέγξετε από το tablet σας, το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο από τις κάμερες Somfy και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι μια χαρά. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μπει στον χώρο σας και δεν έχει κλειδιά όπως ο ταχυδρόμος για να αφήσει ένα δέμα ή ένας υπάλληλος του μαγαζιού μπορείτε να του ανοίξετε την πόρτα και τα κεντρικά ρολά, να τον παρακολουθήσετε και να του μιλήσετε απομακρυσμένα από το smartphone σας. 

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.