Βιομηχανικές σπαστές πόρτες

H LOWEDOORS διαθέτει την αντιπροσώπευση της εταιρίας HÖRMANN στην βόρια Ελλάδα από το 2006. Η HÖRMANN είναι η κορυφαία εταιρία κατασκευής βιομηχανικών πορτών κουφωμάτων και μηχανισμών κίνησης στην Ευρώπη, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι λύσεις που παρέχονται στις βιομηχανίες είναι πολλές ανάλογα τις απαιτήσεις και την ιδιομορφία του χώρου.

Οι βιομηχανικές σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την ιδανική λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο. Επιλέξτε την δίκια σας πόρτα, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ανάλογα τις ανάγκες σας. Δώστε έμφαση στην θερμομόνωση επιλέγοντας πάνελ διπλού τοιχώματος, στην ορατότητα και στην κομψότητα με τις γυάλινες πόρτες ή στην πρακτικότητα με τις καινοτόμες ανθρωποθυρίδες και επωφεληθείτε από την αξεπέραστης ποιότητας.

Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούνται από ειδικά πάνελ στεγανοποίησης, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με τους σταθερούς ενδιάμεσους μεντεσέδες. Κατά την λειτουργία η πόρτα, κινείται στους μοναδικά σχεδιασμένους οδηγούς ασφαλείας, με την βοήθεια του βαρέους τύπου ελατήριου, κάθετα εξοικονομώντας χώρο μπροστά και πίσω από το άνοιγμα σας. Λόγω της εξεζητημένης τεχνολογίας κίνησης και αντιστάθμισης βάρους η πόρτα είναι πλήρως αθόρυβη και εγγυάται την ασφαλή λειτουργία της.

Ακόμα οι βιομηχανικές γκαραζόπορτες παρέχουν προστασία δαχτύλων. Χάρη στο ειδικό σχήμα των τμημάτων της και τα εσωτερικά κρυμμένα από πλευρικές κάσες συρματόσχοινα είναι αδύνατη η παγίδευση των δακτύλων. Για επιπρόσθετη ασφάλεια τοποθετείτε στην κάτω πλευρά της πόρτας ένας αισθητήρας πίεσης, ο οποίος σε περίπτωση κινδύνου σταματάει την κίνηση και αλλάζει κατεύθυνση.

Οι βιομηχανικές πόρτες αποτελούν την πιο ασφαλή και ακίνδυνη λύση για τον χώρο σας. Σε περίπτωση θραύσης του ελατηρίου ή του συρματόσκοινου μια συσκευή, η οποία είναι ενσωματωμένη στο σύστημα οδήγησης, ενεργοποιείται άμεσα και μπλοκάρει τη ράβδο στρέψης κρατώντας την πόρτα σε μια ασφαλή θέση. Σε περίπτωση ζημίας η πόρτα μπορεί να επισκευαστεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Σημαντικό πλεονέκτημα των πορτών βιομηχανικής χρήσης αποτελεί η αντιδιαρρηκτική τους λειτουργία. Το ενσωματωμένο σύστημα αρπαγής κλειδώνει γερά την πόρτα και εμποδίζει την παραβίαση με λοστό. Για αυξημένη ασφάλεια, προαιρετικά προσφέρονται επιπρόσθετα συστήματα. Όπως το άγκιστρο κλειδώματος, το οποίο σε περίπτωση βεβιασμένης προσπάθειας ανύψωσης κλειδώνει αυτόματα, ο σύρτης ασφάλισης ο οποίος κλειδώνει με την βοήθεια λουκέτου ιδανικός για ασφάλεια νυκτός, η περιστροφική ασφάλεια η οποία κλειδώνει αυτόματα μέσω του δίσκου κλειδώματος και το κλείδωμα εδάφους το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για πόρτες που πρέπει να ανοιγοκλείνουν συχνά, ασφαλίζει άνετα και γρήγορα με το πόδι.

Μια αποκλειστική προαιρετική, τεχνολογία των βιομηχανικών πορτών αποτελεί το THERMOFRAME, η αποτελεσματική θερμομόνωση μεταξύ κάσας και τοιχοποιίας. Σε βιομηχανίες τις οποίες η θερμοκρασία πρέπει να μένει σταθερή τοποθετούνται επιπρόσθετα ειδικά λάστιχα, περιμετρικά της κάσας, τα οποία στεγανοποιούν την πόρτα στο κλείσιμο. Με αυτήν, την πρωτοποριακή λύση η τιμή θερμομόνωσης βελτιώνεται κατά 21%, εξοικονομείται χρήματα και αυξάνεται την αντισκουριακή προστασία της πόρτα σας.

Επισκόπηση χαλύβδινων πάνελ με πολυουρεθάνη

Επιλέξτε την δίκια σας βιομηχανική πολύσπαστη πόρτα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και πάνελ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα χαλύβδινα πάνελ αποτελούνται από διπλή λαμαρίνα θερμού γαλβανισμού, η οποία ενδιάμεσα γεμίζεται με αφρό πολυουρεθάνης χαρίζοντάς σας άψογη σταθερότητα και μόνωση. Εξωτερικά, απλώνεται ένα ανθεκτικό αστάρωμα, το οποίο προστατεύει την πόρτα από αντίξοες συνθήκες και σκουριά.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ STUCCO


Η ανθεκτική, ανάγλυφη επιφάνεια stucco χαρίζει στην πόρτα σας μια μοναδική ομοιόμορφη υφή, στην οποία ελαφρές γρατζουνιές, χτυπήματα ή ίχνη βρομιάς καμουφλάρονται και δεν φαίνονται. Αυτή η κορυφαία επιφάνεια διατίθεται σε δύο διαφορετικά βάθη εντοιχισμού είτε το οικονομικό 42mm πάνελ SPU F42 STUCCO είτε το θερμομονωτικό 67mm πάνελ SPU67 THERMO STUCCO.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ MICROGRAIN


Η εντυπωσιακή, πολυτελής όψη επιφάνεια micrograin μαγνητίζει τα βλέμματα, χάρης στη λεία επιφάνεια της και τη χαρακτηριστική δομή των λεπτών γραμμών της. Τα πάνελ διατίθενται σε δύο τύπους βάθους εντοιχισμού. Η ιδιαίτερα ανθεκτική SPU F42 MICROGRAIN με πάνελ 42 mm και η καλύτερη θερμομονωτική SPU67 THERMO MICROGRAIN με θερμικά διαχωρισμένα πάνελ 67mm.

Χρωματικές επιλογές

Οι βιομηχανικές σπαστές χαλύβδινων πάνελ διπλού τοιχώματος διατίθενται σε 10 βασικά χρώματα RAL. Το υλικό θερμού γαλβανισμού και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα καθιστούν τις γερμανικές πόρτες, τις πιο ανθεκτικές κατά την σκουριά, προσφέροντας ομοιόμορφη εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εσωτερικά οι πόρτες, ανεξάρτητα το εξωτερικό τους χρώμα, αποτελούνται από γκριζόλευκη απόχρωση RAL 9002.

Επισκόπηση γυάλινων βιομηχανικών πορτών

Οι γυάλινες πόρτες της HÖRMANN αποτελούν την ιδανική λύση για μοντέρνα αρχιτεκτονικά κτήρια. Η κομψότητα που μαγνητίζει, η πλήρη ορατότητα για βιτρίνες και το άπλετο φως σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την θερμομόνωση και την εξοικονόμηση χρημάτων καθιστούν τις γυάλινες σπαστές την κορυφαία επιλογή για καθημερινή επαγγελματική χρήση. Τα πάνελ της πόρτας αποτελούνται από μεγάλα τζάμια τα οποία πλαισιώνονται από πρεσαριστά προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Αποκλείστηκα στην HÖRMANN, τα τζάμια είναι τεχνολογίας DURATEC και εγγυούνται ακόμη και μετά από πολλούς καθαρισμούς και καταπόνηση μοναδική ορατότητα. Ακόμα, αυτή η ειδική επιφάνεια προστατεύει το τζάμι από γδαρσίματα και ίχνη βρομιάς.

Γυάλινες πόρτες αλουμινίου με πόδια χαλύβδινου πάνελ

Χάρης στον συνδυασμό της ανθεκτικής χαλύβδινης ποδιάς πάνελ και των μεγάλων πλαστικών τζαμιών DURATEC η πόρτα είναι ιδιαίτερα σταθερή, ανθεκτική και εντυπωσιακή.

Διατίθεται σε τρεις κατηγορίες, το κανονικό προφίλ 42 mm με διπλό τζάμι APU F42, το θερμοπροφίλ πάνελ διπλού τζαμιού 42 mm APU F42 THERMO και το κορυφαίο θερμικά διαχωρισμένο προφίλ υάλωσης 67mm με τρείς πλάκες τζαμιού APU67 THERMO.

Η ποδιά, το τελείωμα, της πόρτας αποτελείται από χαλύβδινο πάνελ ύψους 750mm, με δυνατότητα επιλογής επιφάνειας είτε stucco είτε micrograin.

Γυάλινες πόρτες αλουμινίου

Η πόρτες αλουμινίου HÖRMANN αποτελούνται από ειδικά τζάμια DURATEC τα οποία περιβάλλονται από διακριτικό πλαίσιο και ποδιά αλουμινίου, προσφέροντας σας μοναδική σταθερότητα και ασφάλεια.

Ανάλογα τις ανάγκες του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε το βαθμό της θερμομόνωσης, μέσα από τρία προφίλ, το κανονικό προφίλ 42 mm με διπλό τζάμι ALR F42, το θερμοπροφίλ πάνελ διπλού τζαμιού 42 mm ALR F42 THERMO και το κορυφαίο θερμικά διαχωρισμένο προφίλ υάλωσης 67mm με τρείς πλάκες τζαμιού ALR67 THERMO.

Το κάτω τμήμα της πόρτας στην βασική έκδοση παραδίδεται με πλήρωση πολυουρεθάνης και κάλυμμα ελάσματος αλουμινίου και στις δύο πλευρές με ανάγλυφη επιφάνεια stucco, διαφορετικά η πόρτα είναι διαθέσιμη εξ’ ολοκλήρου από πάνελ τζαμιού.

Αποκλειστική γυάλινη πόρτα αλουμινίου GLAZING

Οι μοναδικές γυάλινες GLAZING πόρτες της HÖRMANN είναι κατασκευασμένες από πραγματικό γυαλί με περίβλημα αλουμινίου. Είναι ιδανικές για βιτρίνες και εκθεσιακούς χώρους εξασφαλίζοντας πλήρη ορατότητα, φωτεινότητα, δίνοντας την αίσθηση επιβλητικότητας και επαγγελματισμού στον χώρο σας.

Επιλέξτε το κανονικό προφίλ με ένα τζάμι ALR F42 GLAZING ή το θερμομονωτικό για εξοικονόμηση πολύτιμης ενέργειας ALR 62 THERMO GLAZING με διπλό τζάμι.

Αποκλειστική γύαλινη πόρτα αλουμινίου VITRAPLAN

Οι πόρτες VITRAPLAN αποτελούν ένα κόσμημα για τον χώρο σας. Η αρμονική εμφάνιση των τζαμιών μαγνητίζει τα βλέμματα χαρίζοντας σας ένα ιδανικό συνδυασμό καθαρής οπτικής, αντικατοπτρισμού και διαφάνειας. Οι ALR F 42 VITRAPLAN κατασκευάζονται από πλαστικό τζάμι DURATEC με προφίλ πλαισίου από αλουμίνιο προσαρμοσμένο στο χρώμα του γυαλιού, διατίθενται σε δύο αποχρώσεις τζαμιών γκρι και καφέ.

Ανθρωποθυρίδες

Οι βιομηχανικές πόρτες της HÖRMANN σας δίνουν την δυνατότητα εύκολης και γρήγορης διέλευσης στο χώρο σας με την τοποθέτηση ανθρωποθυρίδας.

Λόγω της μοναδικής τεχνογνωσίας, οι ανθρωποθυρίδες είναι χωρίς κατωκάσι, ελαττώνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού κατά την είσοδο των πεζών. Το σχεδόν επίπεδο χαλύβδινο κατώφλι, μόνο 10mm, δεν έχει γωνίες παρέχοντας εύκολη διέλευση σε τροχήλατες εργαλειοθήκες, αμαξίδια και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παγκόσμια καινοτομία αποτελεί η κατασκευή ανθρωποθυρίδας με
θερμομόνωση ανάμεσα στις ενώσεις και βάθος εντοιχισμού 42mm ή 67mm.
Αποκλείστηκα στην HORMANN, οι πόρτες σφραγίζουν περιμετρικά το άνοιγμα, χάρης τα ρυθμιζόμενα διπλά λάστιχα .

Το περιμετρικό πλαίσιο τους, είναι κατασκευασμένο από επίπεδο προφίλ
αλουμινίου, για να δένει αρμονικά με την πόρτα. Οι μεντεσέδες είναι κρυφοί
προσφέροντας ομοιόμορφη εμφάνιση εσωτερικά και εξωτερικά της
ανθρωποθυρίδας.

Οι ανθρωποθυρίδες της HORMANN είναι απαραβίαστες. Σε όλο το ύψος, της πόρτας, ανά τμήμα ασφαλίζουν με διπλό μηχανισμό, με ένα μπουλόνι και ένα άγκιστρο, προσφέροντας μεγάλη σταθερότητα και υψηλή αντιδιαρρηκτική ασφάλεια.

Παράθυρα - Επενδύσεις

Στολίστε την βιομηχανική σας πόρτα με τα λειτουργικά τζάμια ή πλαίσια HÖRMANN. Επιλέξτε τα πολυστρωματικά τζάμια ή πλαίσια πολυουρεθάνης και επωφεληθείτε από το εξωτερικό φυσικό φως, την καλύτερη θερμομόνωση και την εξοικονόμηση ρεύματος ή τα πλαίσια από χάλυβα για πλήρη εξαερισμό και φωτισμό.

Πλαστικό τζάμι διαφανές
Πλαστικό τζάμι διαφανές
Πλαστικό τζάμι αδιαφανές
Πλαστικό τζάμι αδιαφανές
Πλαστικό τζάμι καφέ
Πλαστικό τζάμι καφέ
Πλαστικό τζάμι γκρι
Πλαστικό τζάμι γκρι
Πλαστικό τζάμι λευκό-ματ
Πλαστικό τζάμι λευκό-ματ
Πολυστρωματική πλάκα με ενισχύσεις
Πολυστρωματική πλάκα με ενισχύσεις
Πολυστρωματική πλήρωση πολυουρεθάνης, λεία
Πολυστρωματική πλήρωση πολυουρεθάνης, λεία
Πολυστρωματική πλήρωση πολυουρεθάνης ανάγλυφο Stucco
Πολυστρωματική πλήρωση πολυουρεθάνης ανάγλυφο Stucco
Πλεγμα
Πλεγμα
Διάτρητη επιφάνεια
Διάτρητη επιφάνεια

Μηχανισμοί κίνησης

Αυτοματοποιήστε την βιομηχανική πόρτα σας με τους υψηλής τεχνολογίας μηχανισμούς HÖRMANN. Ανάλογα τις ανάγκες της σπαστής σας επιλέξτε το κατάλληλο μοτέρ και επωφεληθείτε από την εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και ξεκούραστη λειτουργία.

Μηχανισμός κίνησης άξονα WA300S4

Ο μηχανισμό WA300 S4 230V, με εναλλασσόμενο ρεύμα μεταφέρει την κίνηση της πόρτας μέσα από τον άξονα. Είναι ιδανικό έως και 150 κύκλους λειτουργίας ημερησίως, έχει ομαλή εκκίνηση και τερματισμό για αθόρυβη και ασφαλή κίνηση, η κατανάλωση ρεύματος είναι κατά 75% χαμηλότερη σε σύγκριση με άλλα μοτέρ, απασφαλίζει εύκολα και γρήγορα πάνω στο μηχανισμό.

Μηχανισμός κίνησης άξονα WA 400/WA 500 FU

Επιλέξτε τον μηχανισμό κίνησης απευθείας στον άξονα WA400 με αλυσίδα χειροκίνησης, ο οποίος τοποθετείτε πλευρικά της πόρτας ή τον μηχανισμό κίνησης κεντρικής τοποθέτησης WA500 FU και εξοικονομήστε χώρο. Ακόμα, επωφεληθείτε από την αθόρυβη λειτουργία, την γρήγορη κίνηση και την εγγυημένη ποιότητα.

Μηχανισμός κίνησης άξονα ΙΤΟ 400 ΚΑΙ ΙΤΟ 500 FU 

Ο μηχανισμός κίνησης αλυσίδας με σιδηρόδρομο ΙΤΟ 400 είναι ιδανικός για πόρτες που δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο πλάι. Διαθέτει εύκολη εσωτερική και εξωτερική χειροκίνηση και συνιστάτε κυρίως για πόρτες με ανθρωποθυρίδα.

Μηχανισμός κίνησης άξονα SUPRAMATIC HT

Ο μηχανισμός κίνησης αλυσίδας με σιδηρόδρομο Supramatic HT είναι κατάλληλος για πολλούς κύκλους λειτουργίας ημερησίως. Έχει ενσωματωμένη οθόνη διπλής ένδειξης 7 τμημάτων για εύκολη ρύθμιση, ομαλή εκκίνηση και τερματισμό για αθόρυβη λειτουργία, εσωτερική εύκολη χειροκίνηση και ειδικό σύστημα ασφαλείας το οποίο μπλοκάρει την πόρτα σε περίπτωση βλάβης ή θραύση  ελατηρίου.

Συστήματα ελέγχου

Ελέγξτε την λειτουργία της πόρτα σας με τα συστήματα HÖRMANN. Συνδυάστε το κομψό design με την απεριόριστη ακρίβεια, ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Επιλέξτε τους ενσύρματους πίνακες ελέγχου εξωτερικής χρήσης. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό πλαστικό, αδιάβροχο και αντιβανδαλιστικό, με ενσωματωμένο μενού ενδείξεων βλαβών και θέση πόρτας. Παρέχουν άνετο σύστημα ελέγχου και συνδυάζονται άψογα με όλα τα βιομηχανικά συστήματα HÖRMANN.

Συνδυάστε τις βιομηχανικές πολύσπαστες πόρτες σας, με τις οικονομικές, ενσύρματες μπουτονιέρες HÖRMANN. Εύκολες σε χειρισμό και ιδικά σχεδιασμένες για βιομηχανικούς χώρους.

Διαφορετικά επιλέξτε τα ασύρματα τηλεχειριστήρια HÖRMANN με την μοναδική τεχνολογία BiSecur, η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με την πόρτα σας εύκολα και γρήγορα από μεγάλη απόσταση και με μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε το δικό σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Φωτοκύτταρα ασφάλειας

Τα φωτοκύτταρα ασφαλείας σας εγγυούνται την ασφαλή λειτουργία της βιομηχανικής σπαστής. Σε περίπτωση όπου κατά την κίνηση της πόρτας, υπάρχουν εμπόδια ή άτομα στο άνοιγμα, αναγνωρίζονται εγκαίρως και η σπαστή κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι αποκλείεται σχεδόν πλήρως η πρόκληση ζημιάς ή τραυματισμού.

Προπορευμένο φωτοκύτταρο (αποκλειστικά στη HORMANN)

Οι αισθητήρες είναι ιδικά τοποθετημένοι στα δύο άκρα της σπαστής και επιτηρούν την κάτω πλευρά της πόρτας καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας της. Στο κλείσιμο, λόγω της δυνατότητας του κινητού βραχίονα του φωτοκύτταρου, εμποδίζεται η καταστροφή του και η πόρτα κλείνει ανενόχλητη. Τα φωτοκύτταρα εκτός από την μέγιστη ασφάλεια που σας παρέχουν, σας προσφέρουν γρηγορότερη κίνηση της πόρτας και μειωμένο κόστος ελέγχου και συντήρησης.

Φωτοπλέγματα

Τα φωτοπλέγματα HÖRMANN ενσωματώνονται μέσα στο κούφωμα και αναγνωρίζουν ασύρματα την παρουσία ατόμων ή εμποδίων. Διατίθενται σε δύο κατηγορίες το HLG με ύψος ανίχνευσης 500mm και το ELG που καλύπτει όλο το άνοιγμα σας μέχρι και 500mm. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείονται πλήρως οι ζημίες ή οι τραυματισμοί, παρέχουν γρηγορότερη κίνηση με ασφάλεια και μειώνουν το κόστος ελέγχου και συντήρησης.

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό έντυπο-προσπέκτους με τις βιομηχανικές πολύσπαστες πατήστε εδώ.

Gallery

SPU 40 HORMANN

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.