Αυτοματισμοί αξεσουάρ

Η LOWEDOORS συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες αυτοματισμού στον χώρο, παρέχοντας λύσεις ποιοτικές καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η γκάμα που διαθέτει η εταιρία μας σε αυτοματισμούς είναι πολύ μεγάλη και εκτός απροόπτου είναι διαθέσιμη και ετοιμοπαράδοτη στην αποθήκη μας. Η εταιρία μας εμπορεύεται τους αυτοματισμούς τόσο στον τελικό καταναλωτή όσο και χονδρική σε συνεργάτες ανά την Ελλάδα.

Πλακέτες τηλεχιρισμού

Η πλακέτα αποτελεί τον “εγκέφαλο” του κάθε κινητήρα. Η ύπαρξη της αποτελεί βασική προϋπόθεση για την τοποθέτηση παραμέτρων στην λειτουργία των κινητήρων, όπως για παράδειγμα ένας μηχανισμός να κόβει ταχύτητα όταν τείνει να σταματήσει ή να σταματάει όταν βρίσκει κάποιο εμπόδιο στην κίνηση του. Αν η πλακέτα χαλάσει ο κινητήρας μας μπορεί να δουλέψει μόνο με απευθείας μετάδοση ρεύματος. Ανάλογα τον κινητήρα αλλά και την χρήση του, διακρίνονται οι διάφοροι τύποι πλακετών.

ΤΥΠOI AΠΟ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ:

 

S2055 πλακέτα ελέγχου για μικρά και οικιακά ρολά. Δεν δέχεται φωτοκύτταρα και έχει έξοδο για μπουτόν. Καταχώρηση μέχρι 250 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92Μhz.

 

 

SOMFY RTS RECEIVER WITH DRY CONTACT πλακέτα ελέγχου απλή για οικιακά ρολά. Δεν δέχεται φωτοκύτταρα αλλά έχει έξοδο για μπουτόν. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY. Απλή και εύκολη στην τοποθέτηση.

 

 

S2010D πλακέτα ελέγχου για ρολά ασφαλείας και συρόμενους μηχανισμούς. Δέχεται φωτοκύτταρα και μπουτόν. Μπορεί να λειτουργήσει με αυτόματο κλείσιμο. Καταχώρηση μέχρι 100 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92Μhz.

 

 

 

 

 

SOMFY ROLLIXO RTS πλακέτα ελέγχου για ρολά ασφαλείας και για γκαραζόπορτες με πολλές δυνατότητες. Δέχεται φωτοκύτταρα και αυτόματο κλείσιμο, έχει έξοδο για
μπουτόν, φανό και φωτοκύτταρα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY.

 

 

 

S5060 πλακέτα ελέγχου για συρόμενους μηχανισμούς. Δέχεται φωτοκύτταρα και αυτόματο κλείσιμο, έχει έξοδο για μπουτόν και φανό και διαθέτει λειτουργία αργής ταχύτητας και ρύθμιση ροπής. Καταχώρηση μέχρι 100 τηλεχειριστήρια συχνότητας
433,92Μhz.

 

 

 

 

 

S5070 πλακέτα ελέγχου για συρόμενους μηχανισμούς και μπάρες. Δέχεται φωτοκύτταρα και μαγνητικό βρόγχο, έχει έξοδο για μπουτόν και φανό και διαθέτει λειτουργία αργής ταχύτητας, αυτόματου κλεισίματος ρύθμιση ροπής και μερικού
ανοίγματος. Καταχώρηση μέχρι 250 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92Μhz.

 

 

 

 

 

F3-9000 πλακέτα ελέγχου τριφασικών κινητήρων 380V για ρολά ή συρόμενα με δυνατότητα καταχώρισης μέχρι 40 τηλεχειριστήρια. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκυττάρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας.

 

GLASS πλακέτα ελέγχου συρόμενων 230V με δυνατότητα καταχώρισης μέχρι 300
τηλεχειριστήρια και ρύθμισης ροπής κινητήρα με αργή κίνησης καθώς και άνοιγμα
πεζών. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και μαγνητικού
βρόχου καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα.

 

 

SEAV LRS 2150 UPD πλακέτα ελέγχου κινητήρων 230V για δίφυλλες και μονόφυλλες ανοιγόμενες πόρτες με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα και αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα.

 

 

SOMFY LEVIXO Πλακέτα ελέγχου κινητήρων μπάρας parking 230V με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα με αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY.

 

 

 

 

SOMFY ELIXO Πλακέτα ελέγχου συρόμενων κινητήρων 230V με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα και αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY.

 

 

BFT ELBA BU QUATRO SDC 230V Πλακέτα ελέγχου ρολών 230V BFT με δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και
μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου BFT.

 

 

 

 

BFT SHYRA 230V KAI HAMAL 24V:  Πλακέτες ελέγχου συρόμενων κινητήρων 230V και 24V, αντίστοιχα με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα και αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου BFT.

Δέκτες τηλεχειρισμού

Ο δέκτης είναι αυτός που μεταφράζει το σήμα που εκπέμπεται από τον πομπότηλεχειριστήριο.Η LOWEDOORS διαθέτει διάφορους δέκτες για ποικίλες χρήσεις όπως για έλεγχο μιας γκαραζόπορτας, ενός ρολού ή τον περιφερειακό φωτισμό. Χρησιμοποιώντας δέκτη του ίδιου κατασκευαστή, είμαστε σε θέση να δουλεύουμε με ένα τηλεχειριστήριο όσες λειτουργίες επιθυμούμε. Η ποιότητα του δέκτη και η συχνότητα του καθορίζουν την εμβέλεια που θα έχουμε χρησιμοποιώντας το
τηλεχειριστήριο, την ασφάλεια και την θωράκιση από μη επιθυμητές εντολές.

 

REC30003-X Δέκτης εξωτερικής χρήσης μέχρι 250 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92 Mhz για 1- 4 κανάλια.

 

 

 

 

AU434S Δέκτης καρφωτός συχνότητας 433,92Mhz.

 

 

 

REC3003 pico Δέκτης εσωτερικής χρήσης μέχρι 40 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92 Mhz για 1- 2 κανάλια.

 

 

 

 

ΙQ1000 ON/OFF Δικάναλος δέκτης τηλεχειρισμού για έλεγχο συσκευών με τάση τροφοδοσίας 230V. Μικρό σε χωρητικότητα ιδανικό για χωνευτό.

 

 

 

 

SOMFY STANDARD REICEVER Δέκτης εξωτερικής χρήσης συμβατός με όλα τα τηλεχειριστήρια και τις τεχνολογίες SOMFY

 

 

 

SOMFY LIGHTING RECEIVER Δέκτης για περιφερειακό φωτισμό μέχρι 500watt. Συμβατός με όλα τα τηλεχειριστήρια και τις τεχνολογίες SOMFY.

 

 

BFT CLONIX STANDARD REICEVER Δέκτης εξωτερικής χρήσης συμβατός με όλα τα τηλεχειριστήρια και τις τεχνολογίες BFT, συχνότητας 433,92 Mhz. Έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει με έως και 128 τηλεχειριστήρια.

 

 

 

 

HORMANN HED24 δέκτης Γερμανίας 868Mhz 2 καναλιών. Koρυφαία ποιότητα κατασκευής του oίκου HORMANN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HORMANN HED24 BiSecur δέκτης Γερμανίας 868Mhz, 2 καναλιών με τεχνολογία BiSecur. Το τηλεχειριστήριο “μιλάει“ με την πόρτα και ενημερώνει τον χρήστη χωρίς να έχει επαφή σε τι κατάσταση είναι η πόρτα, κλειστή- ανοιχτή– σε κίνηση. Νέα τεχνολογία του κορυφαίου οίκου κατασκευής Hormann.

 

 

 

 

 

 

Mέσω της πύλης BlueSecur, του ασυρμάτου δέκτη homematic της HORMANN και της εφαρμογής που μπορούμε να κατεβάσουμε στο smartphone μπορούμε να
ελέγχουμε την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα από οποιοδήποτε σημείο.

Τηλεχειριστήρια

Τα τηλεχειριστήρια αποτελούν τον πομπό που δίνει εντολή λειτουργίας στην πλακέτα ή στον δέκτη του μηχανισμού σας. Η LOWEDOORS διαθέτει μεγάλη ποικιλία, επιλέξτε το δικό σας τηλεχειρισμό ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων, σε αντιγραφικά ή προσωπικά με κυλιόμενο κωδικό που δεν αντιγράφεται για λόγους
ασφάλειας, σε μικρά κομψά τηλεχειριστήρια “τσέπης”, σε τηλεχειριστήρια με ειδικές λειτουργίες όπως κλείδωμα, αυτόματης εντολής, επικοινωνίας αμφίδρομης με μοτέρ και απολαύστε ξέγνοιαστα τον κινητήρα σας.

Η LOWEDOORS εισάγει τηλεχειριστήρια από διάφορους οίκους και μπορεί να βγάλει αντίγραφα από τα περισσότερα τηλεχειριστήρια που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

RC-X157 4CH ROLLING: Τηλεχειριστήριο αλουμινίου συχνότητας 433,92MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μη αντιγράψιμο, με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 μηχανισμούς (4 πλήκτρα). Διαστάσεων 54Χ30Χ14mm με ειδικό προστατευτικό καπάκι για αποφυγή ανεξέλεγκτης χρήσης και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Μέγιστη εμβέλεια έως 60m.

 

 

 

SM-50R ROLLING: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,92MHz με σταθερό κωδικό αντιγράψιμο, με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 3 μηχανισμούς (3 πλήκτρα). Διαστάσεων 33Χ62Χ15mm, με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Μέγιστη εμβέλεια έως 60m. Διατίθεται σε μαύρο, άσπρο και κόκκινο.

 

SM-50P ROLLING: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, πολλαπλών συχνοτήτων 433, 306, 272MHz με σταθερό κωδικό αντιγράψιμο, με
δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 3 μηχανισμούς (3 πλήκτρα). Διαστάσεων 33Χ58Χ13mm, με ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Μέγιστη εμβέλεια έως 60m. Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς.

 

SM-200: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,92MHz, με δυνατότητα λειτουργίας από 6 έως 24 μηχανισμούς πολλαπλών χρήσεων με διαφορετικούς χειρισμούς, πλήκτρα για λειτουργία UP– STOP– DOWN. Διαστάσεων 115Χ 45Χ 10mm και μέγιστη εμβέλεια έως 60m.

 

SRT-F SIGNAL ELECTRONICS: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,92MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 15 μηχανισμούς (15 πλήκτρα), ιδανικό για πελάτες με
πολλούς αυτοματισμούς. Διαστάσεων 86Χ 44Χ 12mm, το μικρότερο δεκαπεντακάναλο και μέγιστη εμβέλεια έως 60m.

 

 

 

MITTO BFT: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας από 2 έως και 4 εφαρμογές όπως αυλόπορτα, γκαραζόπορτα και οικιακά ρολά. Διαστάσεων 62Χ 37Χ 14mm, με άριστη διάρκεια μπαταρίας. Το mitto σας εγγυάται απεριόριστη εμβέλεια από 50 έως 100 m, ακόμα και σε περιοχές με παρεμβολές.

 

KEYGO SOMFY RTS: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές (4 πλήκτρα) όπως αυλόπορτα, γκαραζόπορτα, οικιακά ρολά καιφωτισμό χάρης της καινοτόμα τεχνολογίαςRTS αποκλειστικά στην somfy. Διαστάσεων 59Χ 39Χ 14mm, με άριστη διάρκεια μπαταρίας έως και 5 χρόνια. Το keygo σας εγγυάται απεριόριστη εμβέλεια ακόμα και σε περιοχές με παρεμβολές.

 

 

KEYTIS SOMFY RTS: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό polycarbonate, συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 2εφαρμογές (2 πλήκτρα) όπως αυλόπορτα, γκαραζόπορτα, οικιακά ρολά και φωτισμό χάρης της καινοτόμα τεχνολογίας RTS αποκλειστικά στην somfy. Διαστάσεων 70Χ 14Χ 41mm, με άριστη διάρκεια μπαταρίας έως και 5 χρόνια. Μέγιστη εμβέλεια 30m.

 

TELIS 16 SOMFY RTS: Χειριστείτε όλους τους αυτοματισμούς somfy στο χώρο σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 16 κινητήρες. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την αυλόπορτα, την γκαραζόπορτα, τα οικιακά ρολά, τον φωτισμό, την τέντα σας είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα με την δυνατότητα εικόνας ενημέρωσης χρήστη (οθόνη). Διαστάσεων 151Χ 47Χ 18mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

 

TELIS 6 CRONIS SOMFY RTS: Χειριστείτε όλους τους αυτοματισμούς somfy στο χώρο σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας με δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 6 κινητήρες μεμονωμένα ή 6 group από κινητήρες. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την αυλόπορτα, την γκαραζόπορτα, τα οικιακά ρολά, τον φωτισμό, την τέντα σας είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα με την δυνατότητα εικόνας ενημέρωσης χρήστη (οθόνη). Ακόμα, αποκλειστικά στο cronis, ρυθμίστε τους αυτοματισμούς σας να λειτουργούν αυτοματοποιημένα, είτε με χρονοδιακόπτη σε μια επιθυμητή ώρα που θα έχετε ορίσει εσείς, είτε με αισθητήρες όπως αισθητήρες ήλιου ή αέρα να κλείνουν ή να ανοίγουν οι αυτοματισμοί σας. Διαστάσεων 151Χ 47Χ 18mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

SITUO RTS SOMFY: Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε από 1 έως και 5 αυτοματισμούς στο χώρο σας είτε μαζικά, είτε μεμονωμένα. Αποτελείτε από 3 κουμπιά πάνω, κάτω και my. Στο μεσαίο κουμπί, μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή θέση του αυτοματισμού σας. Διαστάσεων 145Χ 49Χ 22mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 3 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

SITUO 5 BI TECHNOLOGY SOMFY: Τηλεχειριστήριο συχνότητας 433,42MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Διπλού πρωτοκόλλου io και RTS, 5  καναλιών ώστε να ομαδοποιήσετέ όλες τις συσκευές σας σε ένα τηλεχειριστήριο. Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε έως και 5 αυτοματισμούς στο χώρο σας. Αποτελείτε από 3 κουμπιά πάνω, κάτω και my. Στο μεσαίο κουμπί, μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή θέση του αυτοματισμού σας. Εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

 

 

 

 

HS 5-BS HORMANN: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό και καπάκια χρωμίου, με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μοναδικής συχνότητας 868MHz, μη αντιγραφικό. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές, με ένα επιπλέον πλήκτρο τεχνολογίας BiSecur, αποκλειστικά στην hörmann. Με το πάτημα του, το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο σας δείχνει τη θέση της πόρτας, κλειστή- ανοιχτή– σε κίνηση. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα η πόρτα κλείνει. Διαστάσεων 38Χ 95Χ 16mm, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας. Διατίθεται σε μαύρο ή λευκό γυαλιστερό ή σε mat μαύρο με ανάγλυφη επιφάνεια.

 

HSΕ 4 BS και HSE 2 BS HORMANN: Τηλεχειριστήριο από ανθεκτικό πλαστικό και καπάκια χρωμίου, με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, μοναδικής συχνότητας 868MHz, μη αντιγραφικό. Δυνατότητα λειτουργίας από 4 έως και 2 εφαρμογές. Διαστάσεων 28Χ 70Χ 14mm με κρίκο για μπρελόκ, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας. Διατίθεται σε κομψούς γυαλιστερούς χρωματισμούς, σε κλασσικό μαύρο mat και σε ειδικά σχέδια κατόπιν παραγγελίας.

 

HSD 2-A/2-C BS HORMANN: Συνδυάστε την λειτουργικότητα και το design με το κομψό τηλεχειριστήριο, συχνότητας 868MHz με κυλιόμενο και προσωπικό
κωδικό ασφαλείας. Διατίθεται είτε σε όψη αλουμινίου είτε σε γυαλιστερό επιχρωμιωμένο. Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές. Διαστάσεων 66Χ 32Χ 13mm με ειδικό κούμπωμα για κλειδιά, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας.

HSM4 868/40 HORMANN: Τηλεχειριστήριο με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας, συχνότητας 868,3MHz (μπλε κουμπιά) και 40,68MHz (γκρι κουμπιά).  Δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 4 εφαρμογές. Διαστάσεων 60Χ 37Χ 12mm με κρίκο για μπρελόκ, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας.

HSZ 1/2 BS HORMANN: Το πρωτοποριακό και διακριτικό τηλεχειριστήριο συχνότητας 868MHz με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Τοποθετείτε μέσα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, προσφέροντάς σας εύκολη πρόσβαση και χειρισμό. Διατίθεται είτε σε μονοκάναλο (μια χρήση κινητήρα) είτε σε δικάναλο (δύο χρήσης κινητήρα). Διαστάσεων 39Χ 29mm, ανθεκτικό στις παρεμβολές, με σταθερή εμβέλεια λειτουργίας.

Διακόπτες - Μπουτόν Εντολών

Οι διακόπτες αντίστοιχα με τα τηλεχειριστήρια είναι ο δεύτερος τρόπος μετάδοσης κίνησης στο μοτέρ,της αρεσκείας σας. Η LOWEDOORS διαθέτει μεγάλη γκάμα παρέχοντας λύσεις απλές όπως ένα απλό ενσύρματο μπουτόν απλής εντολής μέχρι και ασύρματα μπουτόν αφής με δυνατότητα λειτουργίας πολλών λειτουργιών. Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένους διακόπτες ενσύρματους ή ασύρματους που δημιουργούν συγκεκριμένη πρόσβαση (access control) στους χρήστες παρέχοντας ασφάλεια και υψηλή χρησιμότητα.

KB-1W: Πίνακας ελέγχου εισόδου (access control), με δυνατότητα ενεργοποίησης με κάρτες προσέγγισης ή πληκτρολόγηση κωδικού. Αντιβανδαλλιστικό, αδιάβροχο, ιδανικό για εξωτερική χρήση, με χωρητικότητα καταχωρήσεων έως και 500 χρήστες. Διαστάσεων 120Χ76Χ27 mm, βάρους 0,55kg, με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για σκοτεινές περιοχές και φωτεινές ενδείξεις LED για σωστή λειτουργία.

 

 

KEYPAD 2 RTS SOMFY: Ασύρματη μονάδα ελέγχου εισόδου, συχνότητας 433,42Mhz με πληκτρολόγιο και δυνατότητα λειτουργίας έως και 2 εφαρμογές. Ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για εξωτερική χρήση, με άριστη διάρκεια μπαταρίας.

 

 

 

 

KEY SWITCH SOMFY: Επιτοίχιος, ασύρματος κλειδοδιακόπτης από πλαστικό, 2 κινήσεων, σε 2 χρώματα. Ανθεκτικό στο νερό και στα χτυπήματα, ιδανικό για χειρισμό ρολών ασφαλείας.

 

INIS KEO SURFACE SOMFY: Επιτοίχιος, ενσύρματος διακόπτης από πλαστικό, με 3 κουμπιά εντολής πάνω, stop, κάτω. Ιδανικός για εσωτερική χρήση και αυτοματισμούς σπιτιών. Διαστάσεων 83Χ42Χ53mm, διατίθεται και με διπλή λειτουργία INIS DUO 80Χ80Χ44mm. 

 

SMOOVE RTS SOMFY: Ασύρματος, κομψός διακόπτης συχνότητας 433,42Mhz, αποσπώμενος, με 3 λειτουργίες πάνω, κάτω,my (επιθυμητή θέση αυτοματισμού-stop). Διαστάσεων 50Χ 50 mm, εύκολο στον προγραμματισμό και με άριστη διάρκεια μπαταρίας έως και 5 χρόνια. Διατίθεται με κουμπιά ή σε τεχνολογία αφής, με έναν διακριτικό ήχο που συνοδεύει την κίνηση των δακτύλων σας. Επιλέξτε το δικό σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωματισμών.

 

FIT HÖRMANN: Ασύρματος εσωτερικός διακόπτης, συχνότητας 868MHz. Δυνατότητα λειτουργίας από 1, 2, 4 έως και 5 μηχανισμούς κίνησης, με εύκολο χειρισμό. Δυνατότητα εύρεση θέσης μηχανισμού. Διαστάσεων 80x 80x 15mm.

 

FCT 3 BS HÖRMANN: Ασύρματο πληκτρολόγιο κωδικού, συχνότητας 868MHz. Με δυνατότητα λειτουργίας έως και 3 ξεχωριστές εφαρμογές, ανθεκτικό στα χτυπήματα, με φωτιζόμενα πλήκτρα ιδανικό για σκοτεινές περιοχές. Διαστάσεων 80x 80x 30mm. Ακόμα, υπάρχει και η έκδοση fct 10 bs, για 10 μηχανισμούς με
προστατευτικό καπάκι για μέγιστη αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες και αποφυγή ανεξέλικτης λειτουργίας.  

 

FFL 25 BS HÖRMANN: Ασύρματη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, συχνότητας 868MHz. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε έως και 2 αυτοματισμούς στον χώρο σας εύκολα γρήγορα χωρίς περίπλοκους κωδικούς ή αντιαισθητικά τηλεχειριστήρια. Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στα χτυπήματα χάρης του προστατευτικού καπάκι. Διαστάσεων 80x 80x 35mm με δυνατότητα καταχώρησης μέχρι και 25 δακτυλικά αποτυπώματα.

 

 

TTR 1000-1 HÖRMANN: Ασύρματος αναμεταδότης συχνότητας 868MHz, λειτουργεί είτε με ειδικά κλειδιά από ανθεκτικό πλαστικό είτε με κάρτες. Δυνατότητα εντολής έως και 1000 ρυθμιζόμενων κλειδιών, διακριτικό και ανθεκτικό στα χτυπήματα. Διαστάσεων 80x 80x 15mm.

 

STUP 50/STAP 50 HÖRMANN:  Κλειδοδιακόπτης ιδανικός για εξωτερικές συνθήκες και αντοχή κατά των παραβιάσεων. Διαστάσεων 80Χ80mm, περιλαμβάνει 3 κλειδιά και διατίθεται σε επιτοίχια ή ενδοτοίχια έκδοση για εξοικονόμηση χώρου.

Φωτοκύτταρα ασφαλείας

Τα φωτοκύτταρα σας διαβεβαιώνουν για την ασφαλή κίνηση της πόρτα σας καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργία της. Αποτελούνται από 2 “μάτια” τον πομπό και τον δέκτη, τα οποία τοποθετούνται αντικριστά στο άνοιγμα σας και μεταξύ τους υπάρχει μία δέσμη φωτός, η οποία άμα διακοπεί, η πόρτα σταματά ακαριαία, αποτρέποντας την δημιουργία ατυχήματος. Είναι ιδανικά για εφαρμογές που έχουν πρόσβαση παιδιά, κατοικίδια, ηλικιωμένοι άνθρωποι, πολλά αμάξια ή ακόμα για απομακρυσμένους μηχανισμούς στους οποίους δεν έχετε καλή ορατότητα. Επιλέξτε το δικό σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα ανάλογα τις ανάγκες και τον χώρο σας, όπως ενσύρματα, με μπαταρία, με κάτοπτρο, με ήχο και άλλα.

lowedoors-automatismoi-fotokuttara-asfaleias-9

FT 12: Ενσύρματο φωτοκύτταρο μεγάλης κάλυψης με δυνατότητα λειτουργίας 2 καναλιών. Είναι σε θέση να ανιχνεύει εμπόδια έως και 8m, κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό για αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στα χτυπήματα. Διαστάσεων 85Χ54Χ30mm.

 

FT12B: Φωτοκύτταρο με μπαταρία από ανθεκτικό πλαστικό, ιδανικό για εξωτερική χρήση. Για αποφυγή πολλών καλωδίων και ταλαιπωρίας, ο δέκτης συνδέεται με καλώδιο ενώ ο πομπός τροφοδοτείται από μπαταρία μακράς διάρκειας έως και 3 χρόνια. Απόσταση ανίχνευσης εμποδίου μέχρι 10m, διαστάσεων 85Χ54Χ30mm.

 

IR 51: Φωτοκύτταρο ασφαλείας με μπαταρία χαμηλής κατανάλωσης (2χ1,5V μπαταρίες) για μέχρι 12 μέτρα κάλυψη απόστασης με δυνατότητα τοποθέτησης σε γωνία από 0 έως 180ο και δυνατότητα επιλογής ηχητικού buzzer. Μοναδικό, αξιόπιστο οικονομικό φωτοκύτταρο με πολλές δυνατότητες.

 

STANDARD PHOTOCELLS SOMFY: Φωτοκύτταρο με καλωδίωση. Από ανθεκτικό πλαστικό ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Το μακρόστενο σχήμα του σας επιτρέπει να πραγματοποιείται ακόμα και τις πιο απαιτητικές τοποθετήσεις. Διαστάσεων 107Χ43Χ26mm.

 

 

PHOTOCELLS WITH REFLECTOR SOMFY: Πρωτοποριακό φωτοκύτταρο με ανακλαστήρα. Ο δέκτης εκπέμπει μια φωτεινή δέσμη η οποία αντανακλάται στο ειδικά σχεδιασμένο κάτοπτρο. Είναι σε θέση να ανιχνεύσει εμπόδιο έως και 12m, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και κατόπιν παραγγελίας, για επιπλέον αντοχή στην βροχή, στην σκόνη και στον ήλιο, τοποθετείτε ανοξείδωτο καπάκι inox στον ανακλαστήρα. Διαστάσεων 68Χ25Χ81mm.

 

PHOTOCELLS WITH REFLECTOR No2 SOMFY: Μικρό, αντιβανδαλιστικό, φωτοκύτταρο με ανακλαστήρα. Ο δέκτης εκπέμπει μια φωτεινή δέσμη η οποία αντανακλάται στο ειδικά σχεδιασμένο κάτοπτρο. Είναι σε θέση να ανιχνεύσει εμπόδιο έως και 12m, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στα χτυπήματα. Κατόπιν παραγγελίας, για επιπλέον αντοχή στην βροχή, στην σκόνη και στον ήλιο, τοποθετείτε ανοξείδωτο καπάκι inox στον ανακλαστήρα. Διαστάσεων 85Χ 44Χ 40mm.

 

 

DESME A15 BFT: Φωτοκύτταρο με καλωδίωση. Το οικονομικό φωτοκύτταρο με την τεχνολογία του οίκου BFT. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Με εμβέλεια λειτουργίας έως και 30m. Διαστάσεων 105Χ43Χ37mm.

 

 

 

 

COMPACTA A20- 180 BFT: Φωτοκύτταρο με καλωδίωση. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, στο μικρότερο δυνατόν μέγεθος, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Μέγιστη απλότητα εγκατάστασης: η δυνατότητα προσαρμογής της κεφαλής υπερύθρων έως και 90° προς τα αριστερά και προς τα δεξιά (180° συνολικά) που σημαίνει ότι αυτά τα φωτοκύτταρα μπορούν να εγκατασταθούν σε τοίχους ή στύλους που δεν είναι ευθυγραμμισμένοι, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα. Με εμβέλεια λειτουργίας έως και 20m. Διαστάσεων 110Χ 33Χ 33mm.

 

PHOTOCELLS EL301 HÖRMANN: Επιτοίχιο, ενσύρματο φωτοκύτταρο από ανθεκτικό πλαστικό, ιδανικό για εξωτερική χρήση. Απόσταση ανίχνευσης εμποδίου μέχρι και 10m, διαστάσεων 90Χ 50Χ 30mm.

 

PHOTOCELLS EL101 HÖRMANN: Οικονομικό, πρακτικό φωτοκύτταρο με την αξιοπιστία της hörmann στην καλύτερη τιμή. Το μοναδικό μακρόστενο του σχήμα σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιοχές.
Κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό για αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, διαστάσεων 30Χ 90Χ25mm.

 

 

 

 

PHOTOCELLS RL300 HÖRMANN: Επιτοίχιο φωτοκύτταρο με ανακλαστήρα. Για αποφυγή πολλών καλωδίων και ταλαιπωρίας, ο δέκτης εκπέμπει μια φωτεινή δέσμη η οποία αντανακλάται στο ειδικά σχεδιασμένο κάτοπτρο. Είναι σε θέση να ανιχνεύσει εμπόδιο έως και 10m και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Διαστάσεων 97Χ
68Χ 33mm και ανακλαστήρας 30Χ60mm.

 

ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ STL HÖRMANN: Τα φωτοκύτταρα της hörmann μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στον τοίχο σας ή να ενσωματωθούν στα ειδικά κολωνάκια STL. Σας παρέχουν περισσότερη κάλυψη και ασφάλεια και σας δίνουν την δυνατότητα εφαρμογής μέχρι δύο φωτοκύτταρων ταυτόχρονα. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ανοδιωμένου αλουμίνιο και μπορούν να συνδυαστούν και με μονάδα φωτισμού LED όπως θερμό λευκό φως, ουδέτερο λευκό φως ή και με διακοσμητικές γρίλιες.

Σηματοδότες - Φανοί

Οι φανοί αποτελούν ένα οπτικό σήμα κατά τη διάρκεια κίνησης της πόρτας προσφέροντας ένα επιπρόσθετο μέσο ασφαλείας μέρα και νύχτα. Είναι απαραίτητοι σε
αυτοματοποιημένες πόρτες που δεν έχετε καλή ορατότητα του εξωτερικού χώρου και σκοπός τους είναι να προειδοποιούν τους πεζούς και τα περαστικά αμάξια για πιθανή έξοδο σας από το γκαράζ, αποτρέποντας την δημιουργία ατυχήματος.

 

ORANGE LIGHT MASTERS PRO 230V BLINKING SOMFY: Προειδοποιητικό πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει κατά την διάρκεια λειτουργίας της πόρτας. Με  ειδικό περίβλημα στεγανοποίησης για αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και
αδιάβροχη προστασία. Διαστάσεων 92x 107mm.

 

 

 

 

SLK 230V HÖRMANN: Προειδοποιητικός φανός hormann, από ανθεκτικό πλαστικό για εξωτερική χρήση. Διαστάσεων 58Χ 60mm, ιδανικός για τοποθετήσεις που δεν υπάρχει επαρκής χώρος.

 

 

 

 

 

BE LED SONAR: Προειδοποιητικός φάρος led, με ηχητικό σήμα λειτουργίας. Όταν ο μηχανισμός είναι σε λειτουργία αυτόματα ενεργοποιούνται τόσο τα ισχυρά led όσο και ο ενσωματωμένος βομβητής τους.

 

 

 

 

 

RADIUS LED BFT: Προειδοποιητική Λυχνία που αναβοσβήνει, κατά την διάρκεια λειτουργίας του μηχανισμού. Υπάρχει και έκδοση με ενσωματωμένη κεραία. Διαστάσεων 156x 65mm.

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.