Ρολά ασφαλέιας οικίας

Ρολά ασφαλείας στενό κουτί σε 5ο όροφο Καλαμαριά εξωτερική εικόνα
Ρολά ασφαλείας φαρδύ κουτί Θέρμη
Ρολά ασφαλείας φαρδύ κουτί Πανόραμα
Ρολά ασφαλείας στενό κουτί 5ο όροφο Καλαμαριά εσωτερική εικόνα
Ρολά ασφαλείας στενό κουτί 5ο όροφο Πανόραμα εσωτερική εικόνα 6,5 άνοιγμα
Η αύξηση της εγκληματικότητας και των κλοπών αυξάνει τον δείκτη ασφαλείας, που ένα σπίτι οφείλει να έχει για να είναι “θωρακισμένο” από τέτοιες κακόβουλες ενέργειες. Η εταιρεία μας εδώ και καιρό προτείνει και τοποθετεί ρολά ασφαλείας σε μπαλκονόπορτες, παράθυρα ακόμα και σε κύριες εισόδους μονοκατοικιών και διαμερισμάτων παρέχοντας πλήρη ασφάλεια, λειτουργικότητα και αισθητική.

Δουλειά μας είναι να κρατήσουμε έξω από την οικία σας τους “ανεπιθύμητους επισκέπτες” ή έστω να κάνουμε τόσο δύσκολο το έργο τους που να τους αποτρέψει να παραβιάσουν το σπίτι σας. Μέλημα μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, να ελέγξουμε το σπίτι, να επισημάνουμε που “πονάει” και στη συνέχεια μαζί να προδιαγράψουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Οι επιλογές σε προφίλ σε οδηγούς καθώς και σε επίπεδο ασφάλειας ποικίλουν και η γκάμα είναι πολύ μεγάλη. Το διαφορετικό σημείο όμως, όταν μιλάμε για οικίες είναι το αισθητικό .Η εταιρία μας δίνει έμφαση στην εμφάνιση των ρολών οικίας. Προτείνουμε τα διάτρητα ρολά προφίλ Φ3 (ψηλή διάτρηση) για τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα που μας επιτρέπουν να έχουμε πλήρη φωτισμό, εξαερισμό, οπτική επαφή με τον έξω χώρο χωρίς να μας βλέπουν μέσα, αν δεν έχουμε υπερβολικό φωτισμό. Κοιμάστε λοιπόν με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα, βλέπετε έξω, δροσίζεται και αερίζεται το σπίτι σας, έχοντας ταυτόχρονα και αντικουνουπική προστασία.

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας που τοποθετούνται συνήθως σε οικίες είναι χαλύβδινα φύλλα ατσαλολαμαρίνας διάτρητα γαλβάνιζε, με ηλεκτροστατική βαφή πούδρα σε χρώμα επιλογής πελάτη, πάχους από 0.8mm έως και 1.2mm, ανάλογων προδιαγραφών με ρολά ασφαλείας που τοποθετούνται σε μία τράπεζα. Οι οδηγοί ασφαλείας στους οποίους κινούνται τα ρολά είναι 7cm Ή 11cm με λάστιχο και βουρτσάκι παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια. Γενικά ισχύει ο κανόνας: μεγαλύτερος οδηγός συνεπάγεται μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα κουτιά καλύψεως είναι στράντζα αποτελούμενα από 2 τεμάχια με πλευρικά καπάκια για να κρύβονται παροχές και ντίζες χειροκίνησης. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο κομμάτι της αθόρυβης λειτουργίας γιατί αναφερόμαστε για οικία τοποθετώντας κινητήρα SOMFY (αθόρυβης λειτουργίας) και στο ευαίσθητο κομμάτι της χειροκίνησης. Στόχος μας είναι τα ρολά να γίνονται ανά πάσα στιγμή χειροκίνητα από μέσα με εύκολο τρόπο έτσι ώστε να είναι εύκολη η έξοδος διαφυγής .Η μετάδοση της κίνησης μπορεί να γίνεται είτε με τηλεχειριστήριο με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας που δεν μπορεί να αντιγραφεί η μπουτόν ασύρματης τεχνολογίας (rts) υψηλής αισθητικής και εύκολης εφαρμογής. Σημαντική επίσης είναι η δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας μέσω TAHOMA SOMFY που μας επιτρέπει σε ένα ενιαίο περιβάλλον να επεξεργαστούμε μεμονωμένα τα ρολά ,όλα μαζί ή να δημιουργήσουμε και σενάρια λειτουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προφίλ πατήστε: ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΡΟΛΩΝ

Για περισσοτέρες πληροφορίες αναφορικά με τους αυτοματισμούς πατήστε : ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Παρατηρήστε τις πιο κάτω οικίες και θα συμπεράνετε ότι ο λόγος που τοποθετήθηκαν ρολά ασφαλείας περιμετρικά ήταν ο υψηλός δείκτης ασφαλείας που απαιτούνταν είτε λόγω απομόνωσης σπιτιού είτε λόγω συχνών κρουσμάτων κλοπής. Ακόμα στις παρακάτω μπαλκονόπορτες μπορείτε να καταλάβετε το παιχνίδι του φωτός.

Διατρητά ρολά σε μονοκατοικία στο Χορτιάτη

Διατρητά ρολά σε μονοκατοικία στο Κερασιά

Διατρητά ρολά σε μονοκατοικία στο Μεσημερι

Διατρητά ρολά σε μονοκατοικία στη Θέρμη

Ρολά μονωτικά περιμετρικά μονοκατοικία Θέρμη
Ρολά λαμαρίνα περιμετρικά μονοκατοικία Χαλκιδική
Ρολά λαμαρίνα περιμετρικά μονοκατοικία Περιστέρα

Ρολά σε κεντρική πόρτα εισόδου

Τα ρολά ασφαλείας έχουνε παρόμοια εφαρμογή ακόμα και μπροστά από τις κεντρικές εισόδους μονοκατοικιών και διαμερισμάτων, τοποθετώντας κλειστά ρολά ασφαλείας με διάτρητα φύλλα στο οπτικό πεδίο του πελάτη για να βλέπει έξω ανά πάσα στιγμή χωρίς να τον βλέπουν, επιτρέποντας έτσι ασφαλές άνοιγμα της πόρτας.

Εξωτερική όψη

Εσωτερική όψη

Πλεονεκτήματα ρολών σε εφαρμογή σε οικίες

Τα πλεονεκτήματα των ρολών είναι πολλά. Καταρχάς, παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια από τα βαριά και ασφαλή πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Έχουν δυνατότητα μεγάλης εφαρμογής, για παράδειγμα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ενιαίο άνοιγμα 5,5μ άνετα χωρίς ένωση στη μέση. Σε ανοίγματα άνω των 2,5 μέτρων πλάτους βγαίνει οικονομικότερο από τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας άρα αποτελεί καλύτερη value for money λύση. Μειονέκτημα του ρολού ασφαλείας είναι ότι δεν είναι πάντα εφικτή η εγκατάσταση του, δεν είναι εύκολη η τοποθέτηση του όσο ενός πτυσσόμενου κάγκελου ασφαλείας (απαιτεί ρεύμα και έχει μεγαλύτερο χρόνο ολοκλήρωσης εργασιών) και τέλος έχει δύσκολη μεταφορά γιατί είναι βαρύ (δύσκολο για τοποθέτηση μεγάλου ρολού σε μπαλκονόπορτα, υψηλού ορόφου).

Η LOWEDOORS με τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία της εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση των ρολών ασφαλείας LOWEDOORS , την αμεσότητα στο service καθώς και την εγγύηση για τα υλικά της με 3 χρόνια που περιλαμβάνει πλήρη αντικατάσταση σε περίπτωση αστοχίας υλικού.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

Gallery

lowedoors-rola-oikias-15
lowedoors-rola-oikias-13
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
IMG_0388

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.