Μηχανισμός αλυσίδας parking

Ο μηχανισμός αλυσίδας parking αποτελεί εύκολη και οικονομική λύση για την ασφάλεια και τον έλεγχο του χώρου σας. Εμποδίζει την πρόσβαση σε οχήματα και πεζούς, προσφέροντας σας την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον χώρο σας απομακρυσμένα, χωρίς κουραστικές κινήσεις και περίπλοκα συστήματα.

Η LOWEDOORS συνεργάζεται με την εταιρία TOUSEK Γερμανίας και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το LIFT X.

Αποτελείται, είτε από 2 κολωνάκια ενισχυμένα αλουμινίου, ώστε ο μηχανισμός να έχει αντίβαρο από την άλλη πλευρά, είτε ένα κολωνάκι το κύριο όπου βρίσκεται και ο μηχανισμός και η πλακέτα και μια βάση επιτοίχια στήριξης, λόγω έλλειψης χώρου.

Κολωνάκι μηχανισμός
2 Κολώνες με αλυσίδα
Κολωνάκι με αντίκρυσμα

Τα κολωνάκια είναι μικρά σε μέγεθος, διαστάσεων 120Χ 120Χ 1000 mm, είναι από ανθεκτικό αλουμίνιο, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή πούδρα σε Ral 9007 και κατόπιν επιθυμίας διατίθενται σε διάφορα χρώματα ral. Ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες και στα απρόσμενα χτυπήματα, συνδέονται μεταξύ τους με την αλυσίδα.

Δύο τρόποι τοποθέτησεις

Με αντίκρυσμα κολώνας
Με βάση στον τοίχο
Με βάση στον τοίχο

Η μπάρα αλυσίδας έρχεται προ εγκατεστημένη με πλακέτα κεραία και ρυθμισμένο το τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα προστασίας ώστε να μην λειτουργεί σε περίπτωση αντίληψης εμποδίου και δημιουργηθεί είτε βλάβη στην ίδια την μπάρα είτε να προξενήσει κάποιο ατύχημα.

Προδιαγράφονται για ανοίγματα μέχρι 10 μέτρα 20 κύκλους ανά ημέρα, είναι χαμηλής κατανάλωσης μόνο 12V δυνάμεως 150Ν και είναι για οικιακή χρήση. Η αλυσίδα μπορεί να καλύψει μια διάσταση από 6,00 μέχρι 10 μέτρα και διατίθενται σε 2 τύπους.

Πλαστική αλυσίδα σε χρώμα κίτρινο- μαύρο
Πλαστική αλυσίδα σε χρώμα κίτρινο- μαύρο
Ανοξείδωτο ατσάλι αλυσίδα
Ανοξείδωτο ατσάλι αλυσίδα

Καλό είναι να τοποθετούνται και φωτοκύτταρα για έξτρα ασφάλεια και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης χωνευτού led ή εξωτερικό σποτάκι για φωτισμό κατά την διάρκεια της νύχτας.

Φωτοκύττρα αφαλείας 12V
Led χωνευτό
Led εξωτερικό

Πατήστε πάνω για να δείτε αναλυτικά το έντυπο με τα
χαρακτηριστικά  του  μηχανισμού και όλα τα αξεσουάρ 
εδώ

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.