Ταχυκίνητες πόρτες - ταχυρολά

Στους βιομηχανικούς επαγγελματικούς χώρους όπου η ροή παραγωγής εμπορευμάτων και υλικών είναι αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα, είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν επιπλοκές και καθυστερήσεις. Επειδή σε τέτοιες βιομηχανικές μονάδες ο χρόνος είναι χρήμα, οι ταχυκίνητες πόρτες σας διασφαλίζουν μεγάλη αποδοτικότητα, βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας, βελτίωση του κλίματος χώρου και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η έξυπνη τεχνολογία μετάδοσης κίνησης και τα αξιόπιστα συστήματα ελέγχου καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες την πιο ασφαλή και καινοτόμα επιλογή. Είναι 20 φορές πιο γρήγορες από τις συμβατικές βιομηχανικές πόρτες, έχουν μικρό κόστος συντήρησης και αποτελούν την πιο ανθεκτική και πιστοποιημένη πόρτα.

H LOWEDOORS αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες ταχυκίνητες πόρτες του γερμανικού οίκου HÖRMANN και του Ιταλικού οίκου IRP από το 2005. Και οι δύο εταιρίες έχουν καθιερώσει το όνομα τους στον βιομηχανικό τομέα με κορυφαία εταιρία την HÖRMANN που διαθέτει το καλύτερο όνομα στον χώρο των ταχυρολλών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.Ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέξτε την δική σας μοναδική ταχυκίνητη πόρτα.

 

Επισκόπηση ταχυκίνητων πορτών με μονωτικά πάνελ

Οι ταχυκίνητες πόρτες με μονωτικά πάνελ PU συνδυάζουν υψηλή θερμομόνωση και γρήγορη ταχύτητα ανοίγματος. 

Τα διπλού τοιχώματος πάνελ θερμού γαλβανισμού με την κομψή επιφάνεια Micrograin εμποδίζουν την μεταφορά θερμότητας, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Για την καλύτερη ορατότητα μπορείτε να συνδυάσετε την πόρτα σας με τα καινοτόμα παράθυρα Duratec, τα οποία σας εγγυούνται μέγιστη αντοχή στα γδαρσίματα και υψηλές τιμές μόνωσης.

Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, οι ταχυκίνητες πόρτες προσαρμόζονται για να σας προσφέρουν μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Στην σπειροειδή πόρτα τα πάνελ οδηγούνται με ασφάλεια και χωρίς σημεία επαφής σε μια σπειροειδή κονσόλα. Με το ισχυρό τριφασικό σύστημα ελέγχου μετατροπέα συχνότητας και ο μηχανισμό αλυσίδας με ελατήριο εξισορρόπησης, η πόρτα αναπτύσσει ταχύτητα ανοίγματος έως 2,5m/s. Η μοναδική αυτή τεχνολογική καινοτομία προσφέρει στην πόρτα αθόρυβη λειτουργία, εξαιρετική ταχύτατη ανοίγματος- κλεισίματος και μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς φθορές και κινδύνους ατυχήματος.

 

Τα πολύ ψηλά και ανθεκτικά τμήματα από πολυκαρβονικό με 90% διάφανη επιφάνεια φύλλου πόρτας είναι εξαιρετικά στιβαρά και ανταποκρίνονται άνετα στις σκληρές απαιτήσεις της καθημερινότητας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. 

Αποκλειστικά στην Hörmann, η νέα γενιά εξωτερικών και εσωτερικών πορτών ανοίγει με ταχύτητα ρεκόρ, πάνω από 4,0 m/s.

Υπό συνθήκες περιορισμένου χώρου οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να τοποθετηθούν με κανονικό οδηγό, υπερυψωμένο οδηγό ή ακόμα και κάθετο οδηγό κύλισης. Τα πάνελ οδηγούνται μέσα σε ειδικά σχεδιασμένες οριζόντιες ή κάθετες ράγες κίνησης με την βοήθεια είτε ενός μηχανισμού αλυσίδας με ελατήριο εξισορρόπησης είτε με μηχανισμό ιμάντα με αντίβαρα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι πόρτες είναι σε θέση να λειτουργήσουν με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 2,5m/s και εγγυούνται για πάντα την σωστή και ασφαλή κίνηση.

Οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να λειτουργήσουν και ως ηχομονωτικές. Σε περιπτώσεις όπου οι νομικές απαιτήσεις καθιστούν απαραίτητη την χρήση τους, οι πόρτες ενισχύονται από προφίλ αλουμινίου με πλήρωση 5PVC/ 30PU με αποτέλεσμα να προσφέρουν ηχομόνωση έως και 31dB διατηρώντας αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους.

Ακόμα οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικό χώρων συντήρησης εμπορευμάτων και ψύξης έως και 5°C. Με τα μοναδικά πάνελ 80mm με πλήρωση πολυουρεθάνης και τα ιδικά προσθετικά λάστιχα μόνωσης Thermoframe οι πόρτες επιτυγχάνουν εύκολα κορυφαίο συντελεστή θερμοπερατότητας, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

Επισκόπηση εύκαμπτων ταχυκίνητων πορτών

Οι εύκαμπτες ταχυκίνητες πόρτες είναι ιδανικές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διακίνησης προϊόντων. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ασφαλή, οικονομική και μακράς διάρκειας λειτουργία.

Μοναδικό πρωτοποριακό πλεονέκτημα που σας προσφέρουν οι εύκαμπτες πόρτες είναι οι τεχνολογίες Softedge και Funkcrash, οι οποίες εγγυούνται την σωστή και ασφαλή κίνηση για μια ζωή.

Οι ταχυκίνητες πόρτες σχεδιάζονται και παράγονται με βάση τις δίκες σας επιθυμίες. Επιλέξτε την δίκια σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων.

Η εύκαμπτη ταχυκίνητη πόρτα με το ενσωματωμένο στον άξονα σωληνωτό μοτέρ αποτελεί την ιδανική και οικονομική λύση. Το μοναδικό σύστημα ελέγχου της σας εγγυάται γρήγορη, αθόρυβη και ασφαλή κίνηση. Βελτιώνει το κλίμα του χώρου και διευκολύνει τις μεταφορές με την αστραπιαία ταχύτητα λειτουργίας της. Διατίθεται με διαφανής λωρίδα για μέγιστη ορατότητα.

Η πόρτα με σύστημα Anti-Crash σας προσφέρει μέγιστη σταθερότητα κουρτίνας και ανεμοπίεσης. Χάρης τα δοκιμασμένα προφίλ αλουμινίου ή τα ειδικά προστατευτικά ελαστικού χάλυβα κατά μήκος της κουρτίνας και τους διπλούς πλευρικούς τροχούς κύλισης η πόρτα σας εγγυάται αντιανεμική προστασία και απόλυτη αθόρυβη λειτουργία. 

Ακόμα ο σταθεροποιητής κουρτίνας σας επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση της κουρτίνας σε τμήματα, διευκολύνοντας την επισκευή της πόρτα σας και μειώνοντας το κόστος επισκευής.

Επιπλέον για μέγιστη ορατότητα και φωτισμό, οι ταχυκίνητες πόρτες διατίθενται με πλήρως διαφανή κουρτίνα. Το τελικό προφίλ αποτελείται από δοκούς αλουμίνιου ενώ το πάχος του διάφανου υλικού είναι 4,00mm χαρίζοντας μοναδική σταθερότητα και ανεμοπίεση. Με την πλήρως διάφανη ταχυκίνητη πόρτα οι χώροι εργασίας είναι ευχάριστα φωτισμένοι και οι μεταφορές γίνονται με ασφάλεια λόγω της ανεμπόδιστης οπτικής επαφής.

Οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Η κουρτίνα σταθεροποιείται με τα ειδικά προφίλ αλουμινίου, τα οποία είναι κάθετα τοποθετημένα σε όλο το ύψος της πόρτας, προσφέροντας στεγανοποίηση και αντιανεμική προστασία.

Το άνοιγμα γίνεται μέσω ενός συστήματος ιμάντα, ο οποίος διπλώνει τα φύλλα στην περιοχή του πρεκιού χαρίζοντας μοναδική ταχύτητα ανοίγματος και ασφαλής λειτουργία. Υπάρχουν ειδικά μοντέλα ταχυκίνητων πορτών που φτάνουν τα 10 μέτρα άνοιγμα σε πλάτος και 6,30 μέτρα σε ύψος.

H ποικιλία που διαθέτει η εταιρία μας σε ταχυκίνητες πόρτες και αξεσουάρ είναι μεγάλη. Σας παραπέμπουμε στα αναλυτικά προσπέκτους των 2 οίκων που αντιπροσωπεύουμε για να εξετάσετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων. Κάντε κλίκ στα παρακάτω αρχεία: Horman Ταχυκίνητες πόρτες, IRP Ταχυκίνητες πόρτες

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.