Πλευρικές σπαστές γκαραζόπoρτες

Οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες είναι ιδανικές για περιπτώσεις τοποθέτησης, στις οποίες θέλουμε η οροφή του χώρου να μένει ελεύθερη. Για παράδειγμα, σε γκαράζ τα οποία τα χρησιμοποιούμε ως χώρο αποθήκευσης μεγάλων αντικειμένων (όπως σανίδες του σερφ) ή λόγω τεχνικών ιδιομορφιών του χώρου (όπως λοξή στέγη, χαμηλό πρέκι, σωλήνες αποχέτευσης) και η οροφή πρέπει να παραμένει ελεύθερη.  Οι πλευρικές πόρτες σας δίνουν ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα. 

Ανοίγουν πλευρικά, παράλληλα με τον τοίχο καταλαμβάνοντας την ελάχιστη θέση μαζέματος, αφήνοντας σας ελεύθερο χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ. Απαιτούν ελάχιστο χώρο μόνο στο πλάι και μπορούν να τοποθετηθούν είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα.  

Οι πλευρικές πόρτες έχουν εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο και αθόρυβη λειτουργία. Αυτό οφείλεται στα ειδικά ράουλα διαδρομής τα οποία είναι φτιαγμένα από ένα ειδικό πλαστικό, ανθεκτικό στις πιέσεις. 

Κατά το κλείσιμο η πόρτα στεγανοποιείται σε μια μονωτική, ντυμένη με ειδικό λάστιχο στεγανοποίησης κάσα και κλειδώνει με τη βοήθεια γάντζου ασφάλειας. Αυτό το μηχανικό προτέρημα της μηχανικής αρπάγης στην ράγα της πόρτας, καθιστά την πόρτα σας απαραβίαστη. 

Οι πλευρικές γκαραζόπορτες λειτουργούνε πάνω σε ένα 
διακριτικό κατωκάσι, μια αλουμινένια ράγα. Η επίπεδη 
σχεδίασή του διευκολύνει τη μετακίνηση αντικείμενων, μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού και διευκολύνει στον καθαρισμό. Ακόμα, ενσωματωμένος πάνω στην πόρτα υπάρχει ένας μονοκόμματος ανεμοφράκτης, ο οποίος προσδίδει πιστοποιημένη υδατοστεγανότητα (κατηγορίας 2) και αεροδιαπερατότητα (κατηγορίας 2)

Η μοναδική σχεδίαση των επιμέρους τμημάτων της εμποδίζει την αρπαγή των δαχτύλων στις ενώσεις των πάνελ. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο απρόσμενο εμπόδιο στην περιοχή λειτουργία της, είτε κατά το άνοιγμα είτε κατά το κλείσιμο, η πόρτα σταματάει ακαριαία. Καθιστώντας την, την πιο ασφαλή επιλογή σε γκαραζόπορτα

Η LOWE DOORS αντιπροσωπεύει την κορυφαία γκαραζόπορτα του γερμανικού οίκου HÖRMANN από το 2005. Χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογικές λύσεις και τη διασφάλιση ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες παρέχουν 10 χρόνια εγγύηση πόρτας και 5 χρόνια εγγύηση για τούς μηχανισμούς κίνησης. 

Επισκόπηση πάνελ πλευρικής σπαστής γκαραζόπορτας

Το πάνελ διπλού τοιχώματος λαμαρίνας, πάχους 42mm, σας εξασφαλίζει τη μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επιπλέον, χαρίζει στην πλευρική σας πόρτα σταθερότητα και αθόρυβη, αβίαστη κίνηση.

Επιφάνειες και χρωματικές επιλογές

Woodgrain

Οικονομική επιφάνεια με αυθεντική όψη ξύλου. Η ανάγλυφη επιφάνεια του πάνελ βοηθάει να εξαλειφτούν τυχόν βαθουλώματα και γρατζουνιές. Αυτή η επιφάνεια διατίθεται σε χρώματα RAL.

Silkgrain

Μεταξένια επιφάνεια η οποία προσδίδει κομψή όψη στην πόρτα σας. Το 50% πιο παχύ εξωτερικό έλασμα των πάνελ χαρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και πιο αθόρυβη λειτουργία. Διατίθεται σε χρώματα RAL.

 Slategrain

Αποκλειστικά στην Hörmann, η πρωτοποριακή επιφάνεια από πλάκες σχιστόλιθου, που προσδίδουν στην πόρτα σας μια ιδιαίτερη όψη.

 

Χρώματα Ral

Επιλέξτε το χρώμα της πλευρικής γκαραζόπορτά σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πλουσίων αποχρώσεων και μαγνητίστε τα βλέμματα. Το υλικό θερμού γαλβανισμού και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα καθιστούν τις γερμανικές πόρτες τις πιο ανθεκτικές στη σκουριά.

 Sandgrain

Οικονομική επιφάνεια, ιδανική για μοντέρνα σπίτια. Διατίθεται σε 2 βασικά χρώματα RAL. Ral 9016 λευκό και ral 7016 Anthracite metallic.

 Decograin

Συνδυάστε τα πλεονεκτήματα μιας ατσάλινης πόρτας με την αναπαράσταση της φυσικής εμφάνισης ξύλου ή μιας κομψής ανθρακί μεταλλικής όψης. Η επιφάνεια Decograin είναι ανθεκτική σε ακτινοβολία και σε χτυπήματα λόγω μιας πλαστικής ειδικής μεμβράνης. Διατίθενται σε 6 χρώματα. 

 Planar

Η κομψή επιφάνεια που διατήθεται σε 6 αποχρώσεις. Ικανοποιέι όλες τις απαιτήσεις για μοντέρνα σπίτια. Ξεχωρίζει λόγω του συνδυασμού μιας μάτ επιφάνειας με κομψή όψη και ματ μοδάτα χρώματα.

Duragrain

Ακόμα, σε λείες επιφάνειες μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 24 φυσικών, ανεξίτηλων, με προσοχή στη λεπτομέρεια φινιρισμάτων ή να εκτυπώσετε στην πόρτα σας μια δική σας εικόνα. Η τελική επίστρωση από προστατευτική βαφή υψηλής αντοχής είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, δεν γρατζουνίζεται και απωθεί τις ακαθαρσίες. Έτσι η πόρτα σας παραμένει όμορφη για πολύ καιρό.

Για να δείτε τις επιφάνειες Duragrain πατήστε εδώ.

ΑΠΕΙΡΗ ΓΚΑΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

M-ribbed

Κλασικό και διαχρονικό σχέδιο με κατακόρυφα στενά ραμποτέ. Διαθέσιμο σε woodgrain, slategrain, sandgrain, silkgrain και decograin.

L-ribbed

Μοντέρνο και κομψό σχέδιο με κατακόρυφα ραμποτέ. Διατίθεται σε woodgrain, slategrain, sandgrain, silkgrain, planar, duragrain και decograin.

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Στολίστε την πλευρική γκαραζόπορτά σας με τα πρωτοποριακά παράθυρα της HÖRMANN και εξοικονομήστε  περισσότερο φως και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας

Αυτοματοποιήστε την γκαραζόπορτά σας και ξεγνοιάστε!

Supramatik 4

Επιλέξτε τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμό κίνησης supramatic. Με 50% πιο γρήγορο άνοιγμα, ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, αυτόνομος φωτισμός αλογόνου, εύρεση της θέσης πόρτας από μακρινή απόσταση μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και 5 χρόνια εγγύηση

Promatic 4

Η οικονομική λύση με ποιότητα της HÖRMANN. Επιλέξτε το μηχανισμό κίνησης promatic 4 με αυτόνομο φωτισμό, ρυθμιζόμενο άνοιγμα για αερισμό, δυνατότητα λειτουργίας χωρίς ρεύμα και 5 χρόνια εγγύηση.

Συνδυάστε τους μηχανισμούς κίνησης σας με τηλεχειρισμό. Επιλέξτε φορητά τηλεχειριστήρια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κομψών μοντέλων ή σταθερούς αυτοματισμούς όπως πληκτρολόγιο, κλειδοδιακόπτη ή αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

Περισσότερες πληροφορίες για τους μηχανισμούς, πατήστε  ΕΔΩ. 

Χειροκίνητη απασφάλιση

Συνδυάστε την πλευρική σπαστή γκαραζόπορτά σας με τα λειτουργικά και κομψά πόμολα HÖRMANN. Σε περίπτωση ανάγκης έχετε τη δυνατότητα να ανοίγετε εξωτερικά την αυτόματη γκαραζόπορτά σας μέσω της διακριτικής κλειδαριάς.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών.

Επίσης η HÖRMANN σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το αυτοματοποιημένο πόμολο. Με εύκολες και απλές κίνησης, χωρίς κούραση μπορείτε να επιλέξετε από την εσωτερική πλευρά της πόρτας, άνοιγμα πεζού, πλήρες άνοιγμα ακόμα και κλείσιμο της πόρτας. 

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό  έντυπο-προσπέκτους με τις πλευρικές  πολύσπαστες . Πατήστε  εδώ.

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.