Βιομηχανικά ρολά ασφαλείας

Τα βιομηχανικά ρολά προορίζονται για βιομηχανίες που τα μεγέθη των πορτών είναι πολύ μεγαλύτερα και που οι απαιτήσεις σε συχνότητα χρήσης είναι μεγάλη. Δεν έχουν τα αναλώσιμα που προκύπτουν από τη συχνότητα χρήσης, όπως τα ελατήρια, γιατί στα βιομηχανικά η ανύψωση των ρολών επιτυγχάνεται χάρη στους βαρέου τύπου βιομηχανικούς κινητήρες οι οποίοι είναι πλευρικοί. Στα βιομηχανικά ρολά δεν υπάρχει ο περιορισμός στο μέγεθος επιλογής του ανοίγματος , στο βάρος ανύψωσης και η συχνότητα χρήσης μπορεί να  είναι συνεχής .

lowedoors-biomixanika-rola-2
lowedoors-biomixanika-rola-17
lowedoors-biomixanika-rola-2
Τα μέρη που διαφοροποιούν ένα ρολό σε βιομηχανικό παρουσιάζονται παρακάτω. Άξονας γαλβανιζέ βιομηχανικού τύπου Φ133,168,193,220 και Φ159, κατά πλείστων πάχους 4,00mm, που συγκολλούνται ειδικές πατούρες και τσουνιά ανάλογα με το μοντέλο του κάθε μοτέρ.Ο άξονας εδράζει σε ειδικές βάσεις που στηρίζεται το μοτέρ και το ασφαλιστικό.
lowedoors-biomixanika-rola-6
Βιομηχανικός τριφασικός και μονοφασικός κινητήρας πλευρικός για ρολά βάρους από 200 έως 2200 κιλά με απευθείας μετάδοση κίνησης. Με δυνατότητα χειροκίνητής  λειτουργίας με μανιβέλα ή αλυσίδα. Η χειροκίνηση στα βιομηχανικά γίνεται με μανιβέλα όταν είναι κοντά στο ύψος και με αλυσίδα όταν είναι ψηλά. Ένα μειονέκτημα των βιομηχανικών ρολών είναι ότι ανοίγουν πολύ πιο αργά χειροκίνητα σε σχέση με τα αντίστοιχα των ελατηρίων.

Η εταιρία μας δουλεύει στα βιομηχανικά της ρολά, απευθείας μετάδοση κινητήρες του κορυφαίου οίκου SIMU του Γαλλικού οίκου SOMFY.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο.

SIMUBOX 250/08 Μονοφασικό , 8rpm 250Mm
SIMUBOX 300/12 Τριφασικό , 12rpm 300Mm
SIMUBOX 430/08 Τριφασικό , 08rpm 430Mm
SIMUBOX SI 550.15 550Nm
SIMUBOX SI 750.15 750Nm
SIMUBOX SI 1000.10 1000Nm

Ένα πλεονέκτημα που έχουν τα SIMUBOX SI είναι ότι δεν χρειάζονται ξεχωριστό parasouter ή υπερταχυτή γιατί είναι είναι ενσωματωμένο μέσα στο moter. Επιπρόσθετα τα moter Si είναι κατασκευή του μεγαλύτερου και αξιόπιστου Γερμανικού οίκου GFI.

Ασφαλιστικά Παρασούτερ. Το παρασούτερ ή υπερταχυντής μετράει την ταχύτητα κίνησης του ρολού προς τα κάτω και την διακόπτει σε περίπτωση που η ταχύτητα αυτή είναι μεγαλύτερη από τα επιτρεπόμενα όρια. Σε κάποια μεγάλα μοντέλα το παρασούτερ είναι ενσωματωμένο μέσα στο μοτέρ. Το παρασούτερ θα πρέπει να συνδέεται στο μοτέρ για να διακόπτεται η λειτουργία του όταν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας.
Διάφοροι τύποι παρασούτερ SIMU

Gallery

lowedoors-biomixanika-rola-2
lowedoors-biomixanika-rola-10

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.