Πυράντοχες - Ηχωμονωτικές - Μεταλλικές πόρτες

Oι πυράντοχες πόρτες εμποδίζουν την εξάπλωση της φωτιάς δημιουργώντας ένα πυροδιαμέρισμα στον χώρο που θέλουμε να προστατέψουμε.

Η LOWE DOORS συνεργάζεται με 3 οίκους του εξωτερικού εισάγοντας πόρτες από LOCHER ITAΛΙΑΣ, ΝΙΝΖ ΙΤΑΛΙΑΣ, & HORMANN ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Oι πυράντοχες πόρτες είναι πιστοποιημένες κατά το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο κατά το EN 1634-1 και οι δοκιμές πιστοποίησης των πορτων διενεργήθηκαν από τον φορέα C.S.I που είναι αναγνωρισμένος φορέας από τον ΕΣΥΔ για την πραγματοποίηση δοκιμών σε πόρτες πυρασφαλείας. Οι πόρτες διακρίνονται σε 60 και 120 λεπτά πυραντίστασης ενώ κατόπιν παραγγελίας 30 και 90 αντίστοιχα. Διακρίνονται επίσης σε σταθερής φοράς και αντιστρέψιμης που δεν χρειάζεται να καθορίσει φορά ο πελάτης. Οι πόρτες βγαίνουν μονόφυλλες και δίφυλλες και μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση κατόπιν παραγγελίας.

Η εταιρία μας διατηρεί σημαντικό stock σε πυράντοχες πόρτες σε τυποποιημένες διαστάσεις σε χρώμα ral 7035 ανοιχτό γκρι. Κατόπιν παραγγελίας δύναται να παραγγελθούν σε χρώματα ral σε φιλμ απομίμησης ξύλου ή σε σχέδιο-φωτογραφίας εκτύπωσης.

Οι πυράντοχες πόρτες κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα με το πάχος του θυρόφυλλου να κυμαίνεται από 0,8μμ έως 1,2mm ανάλογα με τον κατασκευαστή και την πόρτα. Η κάσα είναι τύπου “Z” πάχος από 1,00mm έως και 2,00mm. O πυρήνας του θυρόφυλλου είναι γεμάτος με πετροβάμβακα.

Οι πόρτες διαθέτουν 2 συγκολλημένους μεντεσέδες (όχι κολλητούς) από τους οποίους ο ένας έχει ρουλεμάν για κατακόρυφη ρύθμιση και ό άλλος ελατήριο για ρύθμιση επαναφοράς (υποχρεωτικό σε πυράντοχες πόρτες).

Οι πόρτες παραδίδονται με  πόμολο πλαστικό μαύρο (άνευ κυλίνδρου), λάστιχο στεγανοποίησης -θερμοδιογκούμενο και φυσικά πιστοποιητικά πυραντίστασης.

Οι δίφυλλες πόρτες διαθέτουν πρωτεύον και δευτερεύον φύλλο με μηχανισμό προτεραιότητας και δυνατότητα κλειδώματος στο δευτερεύον φύλλο. Οι πυραντοχες πόρτες φέρουν μεταλλικό ταμπελάκι πάνω με την ταυτότητα της πόρτας.

pp13

Οι πυράντοχες πόρτες δύναται να φέρουν πυρίμαχα τζάμια κατόπιν παραγγελίας.

Τα τζάμια μπορεί να είναι κυκλικά- στρόγγυλα διαμέτρου 300 ή 400 ή ορθογώνια διαστάσεων 250χ 400 ή 300χ 400

Η εταιρία μας διατηρεί σημαντικό stock σε πυράντοχες πόρτες σε τυποποιημένες διαστάσεις σε χρώμα ral 7035 ανοιχτό γκρι. Κατόπιν παραγγελίας δύναται να παραγγελθούν σε χρώματα ral σε φιλμ απομίμησης ξύλου ή σε σχέδιο-φωτογραφίας εκτύπωσης

Αξερσουάρ πυράντοχων πορτών

Η εταιρία μας διαθέτει σημαντικό stock σε αξεσουάρ πυράντοχων πορτών. Πόμολα, κύλινδροι, κλειδαριές.

Μπάρες πανικού σετ κλειδαριά πανικού

Μηχανισμός επαναφοράς

Μαγνήτης δαπέδου ή τοίχου συγκράτησης της πόρτας

Ειδικές πυράντοχες πόρτες

Εκτός από τις ειδικές πυράντοχες πόρτες που έχουν να κάνουν με την ειδική διάσταση και το σχέδιο ή το χρώμα που θα  κατασκευαστεί η πόρτα, υπάρχουν και οι συρόμενες πυράντοχες πόρτες .

Οι συρόμενες πυράντοχες πόρτες παρέχουν προστασία από φωτιά και είναι καπνοστεγής και μπορούν να κατασκευαστούν μονόφυλλές, δίφυλλές και τηλεσκοπικές.

Η πόρτα κινείται με ράουλα μέσω ενός στιβαρού οδηγού. Παρέχει μέγιστη ποιότητα και ασφαλή λειτουργία τόσο σε χειροκίνητη αλλά και σε ηλεκτρική λειτουργία με ειδικό μηχανισμό κίνησης. Κάντε κλίκ για να δείτε το παρακάτω έντυπο: Πρόσπεκτ συρόμενη πυράντοχη πόρτα HORMANN

Ηχομονωτικές πόρτες

pp36

Οι πυράντοχες πόρτες είναι εκ των πραγμάτων έως ένα βαθμό ηχομονωτικές. Έτσι λοιπόν δύναται η δυνατότητα μια πόρτα να είναι ταυτόχρονα και πυράντοχη και ηχομονωτική. Οι ηχομονωτικές πόρτες τοποθετούνται σε χώρους όπου θέλουμε να περιοριστεί ο ήχος από ένα συγκεκριμένο μέρος όπως π.χ. σε κινηματογράφους, studio ηχογράφησης, διαχωρισμό εργαστηρίων με γραφεία και άλλα. Οι πόρτες αυτές είναι εξειδικευμένες και διαθέτουν ηχομoνωτική ικανότητα από 30 έως και 47 db και συνοδεύονται φυσικά από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
Για να επιτευχθεί ηχομόνωση που ορίζει ο κατασκευαστής θα πρέπει να τοποθετηθούν ειδικά λάστιχα και να σφραγιστεί σωστά κάτω.

Για να επιτευχθεί ηχομόνωση που ορίζει ο κατασκευαστής θα πρέπει να τοποθετηθούν ειδικά λάστιχα και να σφραγιστεί σωστά κάτω

Μεταλλικές πόρτες γενικής χρήσης

Οι μεταλλικές πόρτες έχουν μεγάλο πεδίο εφαρμογής, όπως αποθήκες γραφεία, εκθετήρια, μαγαζιά και σπίτια λόγω της υψηλής αισθητικής τους, της ανθεκτικότητας που παρέχουν αλλά κυρίως λόγω της προσιτής τιμής τους.

Κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο με τις πυράντοχες πόρτες απλά ο πυρήνας τους δεν είναι με πετροβάμβακα αλλά με κυψελωτή δομή. Διατίθενται μονόφυλλες και δίφυλλες και μπορούν να φέρουν τα ίδια αξεσουάρ με τις πυράντοχες.

Δύναται  επίσης να φέρουν οπές εξαερισμού όπου αυτό απαιτείται.

Κατάλογοι

Δείτε τους παρακάτω καταλόγους των πυράντοχων πορτών από τους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.