Σχετικά με εμάς

Το 2005 ξεκίνησε η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας LOWEDOORS
στον τομέα της ασφάλειας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες . Η LOWEDOORS έχει επιτύχει να είναι κυρίαρχη στον χώρο χάρη στον επαγγελματισμό και την  εργατικότητα μας.

Στηριζόμαστε στο γεγονός πως η ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών μας αποτελεί τον κορμό της επιχείρησής μας. Κατανοούμε τη σημασία της αξιοπιστίας και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, επιμένοντας να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες μας.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αμοιβαία επικοινωνία με τους πελάτες μας, τόσο πριν όσο και μετά την εγκατάσταση των προϊόντων μας. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πάντα υψηλή προτεραιότητας για εμάς, και αυτό έχει συμβάλλει στην διατήρηση της εμπιστοσύνης και την προτίμηση τους  στην εταιρείας μας.

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικές και ασφαλείς λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Με συνεχή εξέλιξη, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που αναδεικνύουν την αισθητική και την λειτουργικότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των χώρων και των ανθρώπων που εξυπηρετούνται από τα προϊόντα μας.

Με γνώμονα τον πελάτη και τις ανάγκες του, παρέχουμε λύσεις ποιοτικές, ασφαλείς και όμορφα αισθητικές στη βέλτιστη τιμή, διατηρώντας την άμεση σχέση με τον πελάτη πριν και μετά την τοποθέτηση.

Κέρδος μας, οι ευχαριστημένοι πελάτες.

Η ομάδα μας

Ξέστερνος Περικλής

Project Manager & ιδιοκτήτης της εταιρίας LOWEDOORS Mον. IKE.

IMG_7506

Εξειδικευμένο προσωπικό

Οι τεχνικοί και εγκαταστάτες της εταιρίας LOWEDOORS Mον ΙΚΕ. Tουρτίδης Ιωάννης, Σπανίδης Παύλος, Βυρανούδης Αντώνης, Πέτσας Γεώργιος, Δημητρίου Γεώργιος.

IMG_7527

Διαχείριση

Η οργάνωση και διαχείριση της εταιρίας  LOWE DOORS Μον. ΙΚΕ. Kαράμπελα Μαρία και Βαγγέλα Βάλια.

Στοιχεία της επιχείρησης

ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Επωνυμία:  LOWEDOORS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Διακριτικός Τίτλος:  LOWEDOORS
ΑρΓεΜΗ:   160658406000
ΑΦΜ: 801640979
Διεύθυνση: ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ 3
ΤΚ: 55133

 

Περιοχή: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διαχειριστής : για αόριστη διάρκεια, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΝΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,
Ο εταίρος :  Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΝΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310455537