Δικτυωτά ρολά ασφαλέιας

Κατασκευάζονται από μασίφ βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ8mm κυκλικής διατομής οι οποίες διαμορφώνονται σε πρέσα και ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρές λάμες από γαλβανιζέ λαμαρίνα, δημιουργώντας 3 τύπους ανοιγμάτων , μεγάλο μεσαίο και μικρό μάτι. Χαρακτηρίζονται από την υψηλή εσωτερική προβολή που παρέχουν εσωτερικά του καταστήματος ,χωρίς να χρειάζεται εσωτερικός φωτισμός. Λόγω μειωμένης ασφάλειας προτείνεται  τα δικτυωτά ρολά να τοποθετούνται εσωτερικά του καταστήματος δηλαδή μέσα από τζαμαρία.

Προφίλ δικτυωτών ρολών μασίφ

1) Μεγάλο μάτι Lowe 17×12 με βάρος 8 κιλά ανά τετραγωνικό

Η ορατότητα που παρέχει είναι η μεγαλύτερη δυνατή αλλά στερείται σε κιλά και σε ασφάλεια έναντι των παρακάτω τύπων προφίλ.

2) Μεσαίο μάτι LOWE 13Χ9 με βάρος 11 κιλά ανά τετραγωνικό.

Είναι το προφίλ των δικτυωτών που δουλεύεται περισσότερο εξασφαλίζοντας μεγάλο δείκτη ασφαλείας και καλή- άνετη ορατότητα. Η εικόνα του ματιού είναι ποιο τετραγωνισμένη.

3) Μικρό μάτι Lowe 7Χ5,5 με βάρος 17 κιλά ανά τετραγωνικό.

Η ορατότητα που παρέχει μειώνεται σε σχέση με τα άλλα προφίλ αλλά παρέχει μεγάλη ασφάλεια (είναι από τα ποιο βαριά προφίλ σε ρολό) και εξασφαλίζει την μη διέλευση χεριού σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλου. Είναι ιδανικό για κοσμηματοπωλεία και για καταστήματα με μικρά αντικείμενα μεγάλης αξίας. Λόγω της πυκνής πλέξης του παραμένει το ποιο παραδοσιακό και όμορφο ρολό.

4) Στρόγγυλο μάτι 9cm x9cm.

Πιο σπάνιο και διαφορετικό σε εμφάνιση από τα 3 προηγούμενα για καταστήματα που θέλουν να ξεχωρίζουν.

 Τα δικτυωτά ρολά γίνεται να συνδυαστούν με κλειστά φύλλα και διάτρητα φύλλα.

Τα χρώματα είναι της AKZO NOBEL:

Τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας μπορούν να βαφτούν σε όλους τους χρωματισμούς ral και ammos επιλέξει ο πελάτης, μπορούν να παραδοθούν άβαφα γαλβάνιζέ ή ακόμα και να βαφτεί το πλαίσιο  (οδηγοί, ποδιά κουτί) και η πλέξη να είναι γαλβάνιζέ.

Πατήστε στα κάτω αρχεία για να δείτε τις δυνατότητες βαφής:  ΑΡΧΕΙΟ ΒΑΦΗΣ RAL COLLECTION  και ΑΡΧΕΙΟ ΒΑΦΗΣ AMMOS COLLECTION .

Βάφονται σε όλα τα χρώματα ral αλλά είναι εξίσου όμορφα και σε γαλβανιζέ.

Γλαβανιζέ ρολό ολόκληρο
Βαμμένο πλαίσιο γλαβανιζέ κουρτίνα

Gallery

Δικτυωτό μεγάλο μάτι

Δικτυωτό μικρό μάτι

Δικτυωτό μεσαίο μάτι

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.