Αυτόματοι μηχανισμοί πορτών

Οι αυτόματοι μηχανισμοί πορτών έχουν σχεδιαστεί για να  διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Με γνώμονα τις ανάγκες σας, συνδυάζουν το κομψό design, την λειτουργικότητα και το χαμηλό κόστος.

Οι μηχανισμοί είναι ιδανικοί για χώρους με μεγάλη προσέλευση όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, τράπεζες, πολυκαταστήματα και ιδιωτικά κτήρια. Προσφέρουν εύκολη διάβαση, αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία και αποτελούν μια επιβλητική και εντυπωσιακή επιλογή. Ακόμα είναι φιλικοί στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

H LOWEDOORS συνεργάζεται με μεγάλους οίκου του εξωτερικού (Ιταλία, Γερμανία) προσφέροντας πολλαπλές λύσεις για την αυτόματη κίνηση όλων των τύπων πόρτας, όπως συρόμενων, ανοιγόμενων ή περιστρεφόμενων ανεξαρτήτους βάρους και κατεύθυνσης.

Η Γερμανική εταιρεία GEZE αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των αυτόματων συστημάτων θυρών. Διαρκώς τα συστήματα υποβάλλονται σε έλεγχο και μελέτη για την βελτίωση και παραγωγή νέων αυτοματισμών, ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με σιγουριά και εγγύηση στην ποιότητα

Συστήματα αυτοματισμού για ανοιγόμενες θύρες

Τα συστήματα αυτοματισμού για ανοιγόμενες πόρτες έχουν κατασκευαστεί με ακρίβεια και αξιοπιστία για να σας προσφέρουν ευκολία κινήσεων. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους πορτών δεξιόστροφες, αριστερόστροφες, μονές, δίφυλλες, βαριές, ελαφριές και σε συνδυασμό με το έξυπνο και διακριτικό τους σχεδιασμό, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα ακόμα και στα πιο απαιτητικά ανοίγματα. Ακόμα οι μηχανισμοί ανάλογα τις ανάγκες σας διατίθενται σε χειροκίνητους και ηλεκτρικούς.

Οι χειροκίνητοι μηχανισμοί χάρης της κρυφής ράβδου οδήγησης, σας δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίζετε και να ελέγχετε τόσο το άνοιγμα όσο και το κλείσιμο της πόρτας. Με τον ειδικό ρυθμιζόμενο άξονα, ακόμα και οι πιο βαριές και μεγάλες πόρτες ανοίγουν με ευκολία και κλείνουν απαλά προστατεύοντας την θύρα από τυχόν φθορές

Oι ηλεκτρομηχανικοί αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από μια εξαίρετη συμπαγή τεχνολογία. Σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέγετε με εύκολο προγραμματισμό την θέση του φύλου ανοικτή ή κλειστή θύρα και την ταχύτητα κίνησης. Ακόμα χάρη στην αθόρυβη λειτουργία και την χαμηλή κατανάλωσή τους αποτελούν μοναδική λύση για επαγγελματικά γραφεία, εισόδους οικοδομών ακόμα και οικιακούς χώρους. Σε μεγάλες και βαριές  πόρτες, που απαιτούν υψηλή συχνότητα χρήσης τοποθετούνται οι ειδικοί υδραυλικοί μηχανισμοί. Οι συγκεκριμένοι, είναι σε θέση να χειριστούν θύρες έως και 600kg ανά φύλλο.

Συστήματα αυτοματισμού για συρόμενες θύρες

Οι αυτοματισμοί για συρόμενες πόρτες αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους που απαιτούν εύκολα, αξιόπιστα, κομψά και οικονομικά συστήματα.

Ο πανίσχυρος κινητήρας μετάδοσης σας εγγυάται άψογη, ασφαλή και
αθόρυβη λειτουργία, χωρίς φθορές και την ανάγκη συντήρησης. Ο
μοναδικός τους σχεδιασμός είναι κατάλληλος για όλες τις πόρτες,
καταλαμβάνει λίγο χώρο και προσφέρει ένα άρτιο αισθητικά
αποτέλεσμα.

Ακόμα είναι ιδανικός για χώρους με υψηλή προέλευση όπως νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία και supermarket. Οι μηχανισμοί, προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους κλεισίματος ανάλογα τις απαιτήσεις ασφαλείας. Έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν σε πολλαπλά διαφορετικά σημεία ανάλογα με την διάταξη του χώρου, χειροκίνητα ή αυτόματα καθιστώντας την συρόμενη πόρτα σας απαραβίαστη.

Συστήματα αυτοματισμού για περιστρεφόμενες τζαμόποερτες

Οι περιστρεφόμενες τζαμόπορτες αποτελούν την πιο εντυπωσιακή και εύχρηστη λύση για κτήρια με μεγάλο αριθμό επισκεπτών. O υψηλός βαθμός μόνωσης που προσφέρουν, εμποδίζει τα εξωτερικά στοιχεία όπως θόρυβο, σκόνες και εναλλαγή θερμοκρασίας, εξοικονομώντας ενέργεια και ένα ευχάριστο κλίμα στο εσωτερικό του κτηρίου. Διατίθενται σε ποικίλα υλικά, τα πορτόφυλλα και τα τοξωτά πάνελ προσφέρουν ένα πλήθος πιθανών συνδυασμών σχεδιασμού ανάλογα με την αρχιτεκτονική μελέτη και τις επιθυμίες του πελάτη.

Εξαιρετική επιλογή αποτελούν οι περιστρεφόμενες πόρτες ALL-glass,
είναι κατασκευασμένες από ειδικό γυαλί ασφαλείας με πολύ μικρά και διακριτικά προφίλ αλουμινίου στις άκρες. Οι περιστρεφόμενες θύρες μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα, υποβοηθούμενα ή πλήρως αυτόματα. Ακόμα σας δίνουν την δυνατότητα να ελέγχετε την ταχύτητα ή την πλήρη διακοπή λειτουργίας. Με την αυτόματη ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας οι πόρτες σφραγίζουν και παραμένουν απαραβίαστες.

Αισθητήρες - Συστήματα λειτουργίας

Οι αυτόματοι μηχανισμοί πορτών μπορούν συνδυαστούν με διάφορους αισθητήρες λειτουργίας ανάλογα την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και το design. Στις θύρες με μεγάλη συχνότητα χρήσης που απαιτούν γρήγορο
και εύκολο άνοιγμα συνιστάται η χρήση αισθητήρων κίνησης. Με την
κίνηση ενός ανθρώπου ή ενός αντικειμένου, η πόρτα ανοίγει ακαριαία.

Ακόμα οι αυτόματες πόρτες μπορούν να λειτουργήσουν με τηλεχειριστήρια, με ειδικά μπουτόν, με απλό κλειδί ή με συνδυασμό όλων. Σε περιπτώσεις όπου η πόρτα χρησιμοποιείται ως έξοδος κινδύνου μπορούν να τοποθετηθούν αισθητήρες πίεσης ή καπνού. Με το απαλό άγγιγμα ή την ανίχνευση πυρκαγιάς-καπνού οι θύρες ανοίγουν επιτρέποντας την εύκολη διαφυγή χωρίς πανικό. Επίσης οι πόρτες μπορούν να συνδυαστούν με φωτοκύτταρα για την ασφάλεια και την αποφυγή συγκρούσεων και με ειδικό σύστημα μπαταρίας για αυτόματη
λειτουργία ακόμα και σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Για να κατεβάσετε το κατάλογο των συρόμενων μηχανισμών θύρας GEZE. Πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε το κατάλογο των ανοιγόμενων μηχανισμών θύρας HORMANN. Πατήστε εδώ.

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.