Σπαστές γκαραζόπορτες οροφής

Οι σπαστές πόρτες είναι ιδανικές για όλα τα γκαράζ.  Ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται στην οροφή εξοικονομώντας ελεύθερο χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούνται από φέτες πάνελ οι οποίες δένονται μεταξύ τους με έναν κομψό τρόπο και στεγανοποιούνται από εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα, προσφέροντάς σας αθόρυβη λειτουργία, ασφάλεια και υψηλό δείκτη θερμομόνωσης.

Η LOWEDOORS αντιπροσωπεύει την κορυφαία γκαραζόπορτα του γερμανικού οίκου HÖRMANN από το 2005. Χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογικές λύσεις και τη διασφάλιση ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες παρέχουν 10 χρόνια εγγύηση πόρτας και 5 χρόνια εγγύηση για τούς μηχανισμούς κίνησης. 

3 Τυποι χαλύβδινων πάνελ σπαστής γκαραζόπορτας

LTE 42 
Οι σπαστές γκαραζόπορτες μονού τοιχώματος αποτελούν οικονομική λύση για το γκαράζ σας με την πιστοποίηση της HÖRMANN. 

 LPU 42 
Οι σπαστές γκαραζόπορτες διπλού τοιχώματος προσφέρουν πολύ καλή μόνωση. Τα πάνελ είναι πάχους 42mm και εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα, αθόρυβη λειτουργία και ασφάλεια του γκαράζ σας.   

LPU 67 THERMO 
Οι σπαστές γκαραζόπορτες διπλού τοιχώματος που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή μόνωση. Με πάνελ πάχους 67mm σας εγγυούνται πιστοποιημένη θερμομόνωση, ηχομόνωση, σταθερότητα και αθόρυβη λειτουργία.   

Όλες οι πόρτες του οίκου HÖRMANN είναι κατασκευασμένες με βάσει των διεθνών κριτηρίων απόδοσής σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241.

Ανεξάντλητη γκάμα σχεδίων

σχέδιο 501
σχέδιο 501

Ειδικά σχέδια με διακοσμητικά στοιχεία

Προσωποποιήστε την γκαραζόπορτά σας, είτε με τα διακοσμητικά στοιχεία όπως παράθυρα, αριθμούς ή και γράμματα, είτε με διακοσμητικές γραμμές. Ανάλογα το ραμποτέ της πόρτας που έχετε επιλέξει, προσθέστε τα κατάλληλα στοιχεία.   

Σε ραμποτέ Μ

Στοιχείο διακόσμησης Inlay σχέδιο 504, σε ανθρωποθυρίδα.

Σε ραμποτέ D

Στοιχείο διακόσμησης Inlay σχέδιο 502

Σε ραμποτέ L

Σχέδιο διακόσμησης 450
Σχέδιο διακόσμησης 457
Σχέδιο διακόσμησης 458

Σε ραμποτέ Τ

Σχέδιο διακόσμησης Inlay 501 και διακοσμητικό στοιχειο 461
Σχέδιο διακόσμησης Inlay 500
Σχέδιο διακόσμησης Inlay 503

Διακοσμητικά στοιχεία

Επιφάνειες και χρωματικές επιλογές σε χαλύβδινα πάνελ

Η επιλογή είναι δική σας. Διαμορφώστε την γκαραζόπορτα σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.  Επιλέξτε χαλύβδινη επιφάνεια: 

Sandgrain

Λεπτεπίλεπτη επιφάνεια ιδανική για μοντέρνα σπίτια.
Διατίθεται σε 4 βασικά χρώματα RAL.

Woodgrain

Στιβαρή επιφάνεια με αυθεντική όψη ξύλου. Η ανάγλυφη επιφάνεια του πάνελ βοηθάει να εξαλείψουν τυχόν βαθουλώματα και γρατζουνιές. Αυτή η επιφάνεια διατίθεται σε χρώματα RAL. 

Silkgrain
Μεταξένια επιφάνια η οποία προσδίδει κομψή όψη στην πόρτα σας. Το 50% πιο παχύ εξωτερικό έλασμα των πάνελ χαρίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και πιο αθόρυβη λειτουργία. Διατίθεται σε χρώματα RAL. 

Χρωματικές επιλογές Ral

Οι χαλύβδινες σπαστές γκαραζόπορτες διατίθενται σε 15 βασικά χρώματα ral. Το υλικό θερμού γαλβανισμού και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα που καθιστά τις γερμανικές πόρτες, τις πιο ανθεκτικές στην σκουριά.

Decograin

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια πιστή χαρακτηριστική εμφάνιση ξύλου ή σε μια κομψή ανθρακί μεταλλική όψη. Επίσης η χαλύβδινη επιφάνεια  decograin είναι ανθεκτική στην ακτινοβολία UV. Διατίθεται σε 5 φυσικά χρώματα ξύλου ή σε κομψό μεταλλικό εφέ

Slategrain

Αποκλειστικά στην Hörmann, η πρωτοποριακή επιφάνεια από πλάκες σχιστόλιθου, που προσδίδουν στην πόρτα σας μια ιδιαίτερη όψη.

Σε δύο μοναδικές αποχρώσεις:

Planar

Η κομψή επιφάνεια που διατήθεται σε 6 αποχρώσεις. Ικανοποιέι όλες τις απαιτήσεις για μοντέρνα σπίτια. Ξεχωρίζει λόγω του συνδυασμού μιας μάτ επιφάνειας με κομψή όψη και ματ μοδάτα χρώματα.

Duragrain

Ακόμα, σε λείες επιφάνειες μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 24 φυσικών, ανεξίτηλων, με προσοχή στη λεπτομέρεια φινιρισμάτων ή να εκτυπώσετε στην πόρτα σας μια δική σας εικόνα. Η τελική επίστρωση από προστατευτική βαφή υψηλής αντοχής είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, δεν γρατζουνίζεται και απωθεί τις ακαθαρσίες. Έτσι η πόρτα σας παραμένει όμορφη για πολύ καιρό.

Για να δείτε τις επιφάνειες duragrain πατήστε εδώ.

Σπαστές γκαραζόπορτες από μασίφ ξύλο

LTH 42

Οι σπαστές γκαραζόπορτες από πάνελ πραγματικού ξύλου δίνουν μια ιδιαίτερη νότα. Είναι από σκανδιναβικό πεύκο ή έλατο Hemlock Αμερικής και ενδείκνυται για ξύλινα σπίτια. Έχουν πάνελ πάχος 42mm, έχουν πιστοποιημένη θερμομόνωση και προσφέρουν ανεμοπίεση Κλάσης 3.

Προστατευτικά βερνίκια εμποτισμού ξύλινων πορτών

Για να απολαμβάνεται την νέα σας ξύλινη γκαραζόπορτα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πάνελ ξύλου εμποτίζονται στο εργοστάσιο με ειδικό προστατευτικό βερνίκι κατά των παρασίτων και των μυκήτων. Επιλέξτε ανάμεσα σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις.

Κλασικά σχέδια

Ραμποτέ S
Ραμποτέ M
Ραμποτέ L
Ταμπλάς

Ειδικά σχέδια

Σχέδιο 401
Σχέδιο 402
Σχέδιο 403
και με δυνατότητα φυσικής πέτρας
Σχέδιο 405, με προαιρετικούς οδηγούς πόρτας αχυρώνα "Exclusive", σκανδιναβικό πεύκο
Σχέδιο 404, σκανδιναβικό πεύκο
ΣΧέδιο 405, σκανδιναβικό πεύκο

Art 42 - Art 42 Thermo

Οι μοναδικές γυάλινες πόρτες του οίκου HÖRMANN. Τα χωνευτά τζάμια δίνουν στην πόρτα σας μια ιδιαίτερη λαμπερή και κομψή νότα. Οι πόρτες αποτελούνται από πλαστικό διπλό τζάμι, διαφανές S2 με ισχύ πλήρωσης 26mm και διακριτικό πλαίσιο αλουμινίου. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.  

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο προφίλ το κανονικό ART 42 και το θερμικά μονωμένο προφίλ ART 42 THERMO. 

Ακόμα, τα τζάμια του πάνελ μπορεί να είναι σε αποχρώσεις καφέ, μαύρο (Vitraplan) ή και λευκά.  

Παράθυρα Duratec

Συνδυάστε την σπαστή γκαραζόπορτα σας με τα κομψά παράθυρα της σειράς DURATEC και εξοικονομήστε περισσότερο φως και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος. Η ανατρεπτική τεχνολογία DURATEC σας εγγυάται πολύ μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές και καλή ορατότητα για πάντα.  

Ανθρωποθυρίδες

Οι σπαστές γκαραζόπορτες σας δίνουν την δυνατότητα εύκολης και γρήγορης διέλευσης στο γκαράζ με την τοποθέτηση ανθρωποθυρίδας. 

Λόγο  της μοναδικής τεχνογνωσίας της HÖRMANN, οι ανθρωποθυρίδες αποτελούνται από αλουμινένιο πλαίσιο το οποίο στεγανοποιείται με ειδικό λάστιχο πρεκιού. 

Το κατώφλι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει ύψος μόνο 10mm για την διευκόλυνση μετακίνησης αντικείμενων και την μείωση κίνδυνου τραυματισμού. 

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας

Supramatic 4

Επιλέξτε τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμό κίνησης supramatic. Με 50% πιο γρήγορο άνοιγμα, ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, αυτόνομος φωτισμός αλογόνου, εύρεση της θέσης πόρτας από μακρινή απόσταση μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και 5 χρόνια εγγύηση.

Promatic 4

Η οικονομική λύση με ποιότητα της HÖRMANN. Επιλέξτε το μηχανισμό κίνησης promatic με αυτόνομο φωτισμό, ρυθμιζόμενο άνοιγμα για αερισμό, δυνατότητα λειτουργίας χωρίς ρεύμα και 5 χρόνια εγγύηση.  

 Συνδυάστε τους μηχανισμούς κίνησής σας με τηλεχειρισμό. Επιλέξτε φορητά τηλεχειριστήρια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κομψών μοντέλων ή σταθερούς αυτοματισμούς όπως πληκτρολόγιο, κλειδοδιακόπτη ή αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.  

Χειροκίνητη απασφάλιση

 

Σε περίπτωση ανάγκης έχετε την δυνατότητα να ανοίγετε εξωτερικά την αυτόματη γκαραζόπορτα σας μέσω ενός κομψού πόμολου ή μιας διακριτικής κλειδαριάς. 

Τα καινοτόμα πόμολα της hörmann ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη και μοντέρνα σχεδίαση τους. 

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ενσωματώσετε πόμολο στην γκαραζόπορτα συνιστάται η χρήση κλειδαριάς απασφάλισης έκτακτης ανάγκης. 

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό  έντυπο-προσπέκτους με τις σπαστές γκαραζόπορτες HÖRMANN. Πατήστε εδώ.  

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.