ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ

Η σωστή μελέτη του έργου είναι η αρχή και το τέλος μιας επιτυχημένης και ολοκληρωμένης τοποθέτησης ενός προϊόντος που τηρεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Είναι το σημαντικότερο βήμα για την αποφυγή κακοτεχνιών και απρόσμενων αποτελεσμάτων ενώ ταυτόχρονα βελτιστοποιείται η ποιότητα του τελικού προϊόντος, γιατί έχουν καλυφθεί όλοι οι παράμετροι. Μέσω της έγκαιρης μελέτης επιτυγχάνεται επίσης δέσμευση τιμής και παράδοση στον επιθυμητό χρόνο. 

Η LOWE DOORS δίνει μεγάλη προσοχή στην μελέτη ενός έργου. Ανεξάρτητος μεγέθους και όγκο ανοιγμάτων, παρέχουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μελέτης και σχεδίασης, ακόμα και σε περιοχές που είναι σε μεγάλη απόσταση από την κύρια έδρα μας, στην Θεσσαλονίκη. Ο πωλητής έρχεται στον χώρο του πελάτη ,κατανοεί τις ανάγκες του, εξετάζει και καταγράφει ψηφιακά το άνοιγμα για να υπάρχει σε αρχείο και κατόπιν προδιαγράφουν μαζί πελάτης και πωλητής το προϊόν που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του πρώτου. Το επόμενο βήμα είναι ή άμεση παράδοση της προσφοράς στο email του πελάτη σε διάστημα το πολύ σε 2 ημέρες από αυτοψία.  

Μάλιστα, είναι πολύ σημαντικό να έρθουμε νωρίς στον χώρο του πελάτη ώστε να εξετάσουμε μαζί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες, τόσο του εκάστοτε πελάτη αλλά και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε ανοίγματος. Αυτό ισχύει τόσο σε τοποθέτηση ενός συρόμενου ή ανοιγόμενου μηχανισμού αλλά και σε ρολά ασφαλείας όσο και σε σπαστές γκαραζόπορτες. Στην περίπτωση ειδικά τυποποιημένων πορτών προσφοράς όπως είναι οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες ή πυράντοχες πόρτες, οι πελάτες βγαίνουν κερδισμένοι όταν έγκαιρα έχουν επικοινωνήσει με εμάς και έχουν διαμορφώσει αναλόγως τα ανοίγματα.  

ΤΟ PROJECT MANAGEMENT ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ! 

Αυτό είναι και η φιλοσοφία της εταιρείας LOWE DOORS.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η LOWE DOORS διαθέτει έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, που από το 2004 τοποθετούν καθημερινά πόρτες και αυτοματισμούς. Τα συνεργεία μας διακρίνονται για το ήθος την υπομονή τους και την αγάπη τους για το αντικείμενο που επιτελούν και είναι κατάλληλα εφοδιασμένα με εργαλεία και ανταλλακτικά  που τους επιτρέπουν την άμεση τοποθέτηση και ολοκλήρωση οποιαδήποτε επιθυμίας του πελάτη, πάνω στο αντικείμενο που υποστηρίζουμε.

Τα άτομα που απαρτίζουν το εργατικό δυναμικό της LOWE DOORS αποτελούν την ‘ραχοκοκαλιά’ μας, είμαστε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες τοποθέτησης που παρέχονται από την LOWE DOORS προέρχονται αποκλειστικά από δικά μας άτομα και όχι από εργολάβους, καθιστώντας τις υψηλού επιπέδου, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πελάτες μας.  

Τα συνεργεία μας είναι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες πορτών HORMANN, αυτοματισμών SOMFY και BFT καθώς και τον αξεσουάρ αυτών. Η εξειδίκευση των συνεργείων όσο και των πωλητών μας είναι μεγάλη και συνεχώς αναπτύσσεται έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα.

AFTER SALES

Η LOWE DOORS αναλαμβάνει την συντήρηση και το service των πορτών που τοποθέτησε, με αποτέλεσμα αυτές να παραμένουν στο ίδιο επίπεδο όπως την ημέρα που εγκαταστάθηκαν την πρώτη φορά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα υποχρεωτική συντήρηση όπως γίνεται στο εξωτερικό, γιατί το νομικό πλαίσιο ακόμα δεν είναι σαφή και είναι κάτι το οποίο θα αλλάξει, σύντομα. 

Παρόλα αυτά η εταιρεία  LOWE DOORS, δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσει BOOK SERVICE για τους πελάτες που το επιθυμούν, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού από την αρχική μέρα τοποθέτησης, καταγράφοντας αναλυτικά τις επισκέψεις των τεχνικών μας, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. 

Επίσης η LOWE DOORS δύναται να επισκευάσει ρολά, γκαραζόπορτες και αυτοματισμούς που τοποθετήθηκαν και από άλλες εταιρείες, του ανταγωνισμού. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης χρεώνεται μια επίσκεψη με αποτέλεσμα, να διαπιστώσουμε την κατάσταση του προϊόντος και μετά σε συνεννόηση με τον πελάτη, να του προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο επισκευής.   

Η LOWE DOORS διαθέτει σημαντικό απόθεμα σε πλακέτες για άμεσο service των προϊόντων που τοποθετεί. Ακόμα, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερος οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, τοποθετώντας μόνο προϊόντα με ένδειξη CE και έχοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγγυήσεις.

Commissioning and Project Closeout

One of the most critical stages of the construction process is the commissioning and closeout of the project. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Service Brochure

Construction-Brochure-Sample An overview of our construction services from Construction Management, Design-build, General Contracting to Small Jobs and Service Work Service-Brochure.PDF

EΓΓΥΗΣΗ

Mε την ολοκλήρωση της τοποθέτησης γίνεται και η παράδοση της ΕΓΓΥΗΣΗΣ από την LOWE DOORS. Η εγγύηση αφορά σε 2 σκέλη, το πρώτο ως προς το προϊόν και το δεύτερο ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρείχαμε προς τον πελάτη. Αναφορικά με το προϊόν οι εγγυήσεις ποικίλουν ανάλογα με το μοτέρ και τον κατασκευαστή. Οι εγγυήσεις δεν αναφέρονται σε αναλώσιμα είδη (όπως ελατήρια- συρματόσχοινα) αλλά σε φθορά που προκλήθηκε από αστοχία υλικού και όχι κακής χρήσης. 

Αναφορικά με τις υπηρεσίες μας η εταιρεία μας εγγυάται με 2 έτη σωστής λειτουργίας. Σε αυτό το κόστος, δεν περιλαμβάνεται η χιλιομετρική απόσταση αν αυτή υπερβαίνει κατά πολύ την απόσταση από την έδρα μας, στην Θεσσαλονίκη. 
Αναλυτικά η εγγύηση της εταιρίας εμφανίζεται με το ποιο κάτωθι αρχείο.
ΕΓΓΥΗΣΗ LOWEDOORS


Ενδεικτικά εγγυήσεις διάφορων οίκων: 

5 με 10 έτη
3 με 5 έτη
2 έτη
2 έτη
  • Από το 2006 διαθέτουμε την αντιπροσωπεία στην Βόρεια Ελλάδα της γερμανικής εταιρίας HORMANN.
  • H μεγαλύτερη εταιρεία γκαραζόπορτων και βιομηχανικών πορτών στον κόσμο, παρέχει ποιοτικές λύσεις τόσο στον βιομηχανικό όσο και στον οικιακό τομέα.
  • Η LOWE DOORS διαθέτει συνεργεία που έχουν εκπαιδευτεί στη Γερμανία και είναι σε θέση να τοποθετήσουν εξειδικευμένες πόρτες της HORMANN.

  • Εδώ και 10 χρόνια ανήκουμε στην ομάδα-οικογένεια της SOMFY ως expert.
  • H somfy αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία σε μοτέρ και αυτοματισμούς στον οικιακό τομέα παρέχοντας μεγάλη γκάμα και ποιοτικές λύσεις, με υψηλή αισθητική και διάρκεια στον χρόνο.
  • Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο stock και άριστη τεχνογνωσία των προϊόντων SOMFY.