Μοτέρ οροφής γκαραζόπορτας

Τα μοτέρ οροφής είναι οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται για την κίνηση σε γκαραζόπορτες πολύσπαστες και  μονοκόμματες. Η εταιρεία μας εμπορεύεται πολλούς οίκους σε κινητήρες αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι χαίρει της συνεργασίας που έχει από το 2006 έχοντας την αντιπροσώπευση της εταιρίας HORMANN στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Οι τοποθετήσεις σε καινούργιες πόρτες οροφής που υλοποιεί η εταιρείας μας αφορούν τοποθέτηση αποκλειστικά μοτέρ HORMANN όταν οι πόρτες είναι του ίδιου οίκου. Σε αντικαταστάσεις ή σε τοποθετήσεις πορτών οροφής άλλων οίκων η εταιρείας μας διαθέτει και εμπορεύεται και άλλουςαξιόπιστους οίκους όπως SOMFY, HORMAN, BFT.

Το μοτέρ οροφής αποτελείται από την κεφαλή-σώμα και τη ράγα. Κάθε μοτέρ φοράει τη δική του ράγα, όποτε σε αντικατάσταση μοτέρ δεν μπορούμε να κρατήσουμε την παλιά ράγα αν είναι άλλου οίκου. Ανάλογα με το μέγεθος της πόρτας τοποθετείται και ανάλογο μοτέρ και με βάση το ύψος τοποθετείται και αντίστοιχη ράγα έτσι ώστε να καλύψει όλο το μήκος διαδρομής της πόρτας.

Μοτέρ οροφής τύποι:

Promatic HORMANN
600N με ταχύτητα 14 cm/sec για 11 M2 επιφάνεια
SUPRMATIC E, P, H HORMANN
650N, 750N, 1000N με ταχύτητα 14 cm/sec για 11 M2 επιφάνεια

Πατήστε πάνω για να δείτε αναλυτικά τo έντυπο με τα χαρακτηριστικά  των μηχανισμών και όλα τα αξεσουάρ.

1) Promatic - Supramatic HORMANN

Το κορυφαίο μοτέρ της αγοράς με τέλεια εφαρμογή για χρήση με πόρτα HORMANN. Διαθέτει 5 έτη εγγύηση και διατίθεται σε διάφορα μοντέλα με κριτήριο τις διαστάσεις της πόρτας αλλά και τη συχνότητα χρήσης.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

lowedoors-moter-orofis-gkarazoportas-suprmatic-promatik-1
lowedoors-moter-orofis-gkarazoportas-suprmatic-promatik-2

1. Κορυφαία ράγα κίνησης με ιμάντα, με αθόρυβη λειτουργία και αυτόματη ασφάλεια πόρτας, πατέντα HORMANN. Eιδική αρπαγή ασφαλίζει αυτόματα στο stop του οδηγού, ασφαλίζοντας μηχανικά την πόρτα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ράγα από κέβλαρ, ανθεκτική στο σκίσιμο και αθόρυβη στη λειτουργία χωρίς ανάγκη συντήρησης. Αυτόματο τέντωμα ιμάντα από ισχυρό μηχανισμό ελατηρίου που απορροφάει όλους τους κραδασμούς. Πραγματικά αθάνατο.

2. Αξιόπιστη λειτουργία. Αυτόματη διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση ύπαρξης εμποδίου και επαναφορά της πόρτας. Η ομαλή εκκίνηση και το ομαλό σταμάτημα προστατεύουν την γκαραζόπορτα. Πλήρη αθόρυβη λειτουργία και εύκολη δυνατότητα χειροκίνησης με σχοινί πάνω στο μοτέρ. Φωτισμός αλογόνου που ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια κίνησης της πόρτας. Τα 5 χρόνια εγγύησης του μοτέρ διασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

3. Κορυφαίες δυνατότητες και επιλογές. Ταχύτερο άνοιγμα πόρτας έως και 50 % με το μοτέρ Supramatic. BISECURE τεχνολογία, το τηλεχειριστήριο σας ενημερώνει για τη θέση της πόρτας χωρίς να έχετε με αυτήν οπτική επαφή. Πρόσθετο επιλεγμένο ύψος με δυνατότητα αερισμού γκαράζ. Πανεύκολος προγραμματισμός με την εισαγωγή ενός διψήφιου αριθμού. Ελάχιστη κατανάλωση με τα νέα μοτέρ HORMANN σειράς 3.

Promatic 4

Με το τηλεχειριστήριο ή τον ασύρματο διακόπτη ανοίγετε εύκολα και γρήγορα την πόρτα του γκαράζ σας. Φυσικά δεν πρέπει να στερείστε ανέσεις όπως π.χ. η λειτουργία φωτισμού και ο ομοιόμορφος φωτισμός. Ακόμη και σε γκαράζ χωρίς ηλεκτρική σύνδεση απολαμβάνετε χάρη στο ProMatic Akku τα πλεονεκτήματα του αυτόματου μηχανισμού κίνησης.

Promatic 4

Promatic 2

Supramatic 4

Εξαιρετικά γρήγορο άνοιγμα πόρτας και έξυπνες πρόσθετες λειτουργίες. Ανοίξτε εξαιρετικά γρήγορα την πόρτα σας με το τηλεχειριστήριο και μπείτε απευθείας από το δρόμο στο γκαράζ σας. Χάρη στους στάνταρ δέκτες Bluetooth μπορείτε να χειριστείτε την πόρτα σας και μέσω της εφαρμογής Hörmann BlueSecur. Έτσι έχετε πάντα μαζί σας το κλειδί στο Smartphone. Και το περίβλημα μηχανισμού κίνησης ξεχωρίζει με τον μοναδικό σχεδιασμό τους.

Supramatic E

Supramatic P

Πατήστε πάνω για να δείτε αναλυτικά τo έντυπο με τα χαρακτηριστικά των μηχανισμών και όλα τα αξεσουάρ.

DEXXO PRO 800-1000

 Καλό μοτέρ κορυφαίου οίκου SOMFY, αξιόπιστο, με πολύ καλή σχέση τιμής -ποιότητας και απόδοσης κινητήρα. Διαθέτει 5 έτη εγγύηση.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τo έντυπο με τα χαρακτηριστικά  των μηχανισμών και όλα τα αξεσουάρ.

Μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ και δυνατότητες αναβάθμισης μοτέρ. Η  Somfy διαθέτει ράγα μοτέρ για 90,000 κύκλους λειτουργίας.

Ηλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί για εντατική/εξαιρετικά εντατική χρήση, σχεδιασμένοι για τον αυτοματισμό σπαστών γκαραζόπορτων. Διαθέτει πολύ συμπαγή σχεδίαση, κατάλληλη για εγκατάσταση σε οποιαδήποτε περίπτωση, χάρη στη μεγάλη ποικιλία οδηγών αλυσίδας που διατίθενται σε διάφορα μήκη. Η μονάδα ελέγχου και ο διακόπτης ορίου με κωδικοποιητή με μηχανικό σταμάτημα είναι ενσωματωμένα στο σύστημα χειρισμού και στον οδηγό αντίστοιχα.             

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να δείτε αναλυτικά τo έντυπο με τα χαρακτηριστικά των μηχανισμών και όλα τα αξεσουάρ.

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.