Διάτρητα τζαμωτά ρολά ασφαλείας

diatrita-2

Κατασκευάζονται από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνή διάταξη και μικρής διαμέτρου φ 3,00mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρέχεται μεγάλη ορατότητα και εξαερισμός χωρίς να μειώνεται καθόλου ο δείκτης ασφαλείας. Το πάχος των προφίλ κυμαίνεται από 0,8mm έως και 1,00mm ανάλογα με το προφίλ και τη διάσταση.

diatrita-23

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας είναι κατάλληλα για καταστήματα που επιθυμούν προβολή σε συνδυασμό με ασφάλεια, σε οικίες (υπάρχει ξεχωριστό παράρτημα) και σε χώρους που επιθυμούν εξαερισμό. Δεν συστήνονται σε παράκτιες περιοχές ή σε μέρη δίπλα στη θάλασσα γιατί λόγω της διάτρησης- τρυπήματος είναι πιο ευπαθή στη διάβρωση. Προσοχή θα πρέπει να δίνεται επίσης από τον ιδιοκτήτη στον καλό φωτισμό εσωτερικά του καταστήματος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φαίνεται το ρόλο και όχι ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος.

lowedoors-diatrita-26

Τα διάτρητα προφίλ μπορούν να συνδυαστούν με αυτά των κλειστών σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί εξαερισμό. Για παράδειγμα, σε περίπτωση γκαράζ ή σε περίπτωση καταστήματος, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κατεβάζει τα ρολά και από τα διάτρητα φύλλα μπορεί να έχει οπτική εικόνα έξω χωρίς να τον βλέπουν μέσα αν έχει κλειστά τα φώτα.

Προφίλ ρολών διάτρητων

LOWE D11: Φαρδύ φύλλο 11cm μήκος με πάχη 0,8mm-1,00mm.

LOWE D7: Στενό φύλλο 7cm μήκος με πάχη 0,8mm. Κατάλληλο για οικίες και μικρότερα ανοίγματα. Eπιτυγχάνεται μικρό τύλιγμα και άρα μικρό κουτί καλύψεως.

LOWE D 65: Κουρμπαριστό στενό φύλλο 6,50cm μήκους, με πάχος
από 0,8mm έως και 1,00.

LOWE D RO: Φαρδύ φύλλο 11cm μήκους, με πάχος 0,8mm και με σχέδιο διάτρησης ρόμβου .

LOWE PA: Ρολό πολυκαρβουνικό διάφανο άθραυστο. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη ασφάλεια και δυνατότητα προβολής του εσωτερικού του καταστήματος. Κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου ύψους 33mm που ενώνει με περσίδες πολυκαρμπονικού φύλλου ύψους 85mm.Το αλουμίνιο έπειτα από ειδική επεξεργασία βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή.

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας μπορούν να βαφτούν σε όλους τους χρωματισμούς ral και ammos επιλέξει ο πελάτης, μπορούν να παραδοθούν άβαφα γαλβάνιζέ ή ακόμα να γίνει επιπροσθέτως πάνω κάποιο γκράφιτι από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας.

Τα χρώματα είναι της AΚΖΟ NOBEL:
Πατήστε στα κάτω αρχεία για να δείτε τις δυνατότητες βαφής. ΑΡΧΕΙΟ ΒΑΦΗΣ RAL COLLECTION &  ΑΡΧΕΙΟ ΒΑΦΗΣ AMMOS COLLECTION αρχειο μεσα στον φακελο ΄rall διαθεσιμα ‘ τα ammos τα υπερανθεκτικά.

Gallery

Διάτρητα ρολά 

Τζαμωτά ρολά 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.