Μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής

Οι μονοκόμματες πόρτες είναι μια ιδανική λύση για την γκαραζόπορτα σας. Επιλέξτε την δικιά σας μοναδική μονοκόμματη πόρτα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, επιφανίων και χρώματος.

Οι πόρτες λόγο της εξειδικευμένης λειτουργίας τους, έχουν εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Ανοίγουν προς τα έξω και αναρτώνται στην οροφή, εκεί ακινητοποιούνται πλήρως, λόγο μιας μοναδικής σχέσεις μεταξύ των πλευρικών ελατηρίων και του ειδικά διαμορφωμένου βραχίονα. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως όλα τα επιμέρους στοιχεία στην πόρτα διαθέτουν προστασία από εγκλωβισμό δακτύλων, μέσω εύκαμπτων πλαστικών καλυμμάτων, καθιστώντας την
μονοκόμματη πόρτα ασφαλή ακόμα και για μικρά παιδιά.

Επίσης οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι χωρίς κατώφλι, επιτρέποντας σας την εύκολη μετακίνηση αντικείμενων και την μείωση κίνδυνου τραυματισμού.

 Κατά το κλείσιμο, η πόρτα πιέζεται πάνω σε μια ειδική μονωτική κάσα και με την βοήθεια της περιστροφικής ασφάλειας, κλειδώνουν οι γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο, σφραγίζοντας το άνοιγμα σας στο κλείσιμό και στο άνοιγμα. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία, σας παρέχει αθόρυβη λειτουργία και μεγίστη αντιδιαρρηκτική προστασία.

Η LOWE DOORS αντιπροσωπεύει την κορυφαία γκαραζόπορτα του γερμανικού οίκου HÖRMANN από το 2005. Χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογικές λύσεις και τη διασφάλιση ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς οι πλευρικές σπαστές γκαραζόπορτες παρέχουν 10 χρόνια εγγύηση πόρτας και 5 χρόνια εγγύηση για τούς μηχανισμούς κίνησης. 

Άπειρες επιλογές σχεδίων

Σχεδία ραμποτέ

Λείες χαλύβδινες επιφανές σε διαχρονικά και κλασικά σχεδία ραμποτέ.

Σχέδιο 902  κατακόρυφο ραμποτέ
Σχέδιο 902 κατακόρυφο ραμποτέ
Σχέδιο 968 οριζόντιο ραμποτέ
Σχέδιο 968 οριζόντιο ραμποτέ
Σχέδιο 957 οριζόντιο ραμποτέ με κεντρικό και πλευρικό προφίλ
Σχέδιο 957 οριζόντιο ραμποτέ με κεντρικό και πλευρικό προφίλ
Σχέδιο 990 ραμποτέ σαν ψαροκόκαλο με κεντρικό και πλευρικό προφίλ
Σχέδιο 990 ραμποτέ σαν ψαροκόκαλο με κεντρικό και πλευρικό προφίλ
Σχέδιο 941 κατακόρυφο ραμποτέ με οριζόντια μπάρα
Σχέδιο 941 κατακόρυφο ραμποτέ με οριζόντια μπάρα
Σχέδιο 913 κατακόρυφο ραμποτέ με ενδιάμεσο έλασμα με μικρό-οπές για αερισμό
Σχέδιο 914 ραμποτέ με οπές για αερισμού (50x50mm)
Σχέδιο 988 ραμποτέ με οπές αερισμού (90x90mm)

Σχεδία πάνελ

Λεία χαλύβδινη επιφάνεια σε μοντέρνο στιλ, με την επιλογή  απομίμησης ξύλου Decograin για να ταιριάζει απολυτά με το σπίτι σας.

Σχέδιο 984 – 985 με κατακόρυφο ή οριζόντιο μεγάλο ραμποτέ.

Σχέδιο 984 – 985 με κατακόρυφο ή οριζόντιο μεγάλο ραμποτέ σε Decograin Golden Oak.

Σχέδιο 984 – 985 με κατακόρυφο ή οριζόντιο μεγάλο ραμποτέ σε Decograin Rosewood.

Σχέδια ταμπλάδων

Λεία ταμπλαδωτή χαλύβδινη επιφάνεια με μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Προσδίδουν μοναδική αισθητική και κομψή όψη στην γκαραζόπορτα σας.

Σχέδιο 971 – 973 – 975 – 977  ταμπαδωτή χαλύβδινη.

Σχέδιο 971 – 973 – 975 – 977  ταμπαδωτή χαλύβδινη σε Decograin Golden Oak.

Σχέδιο 971 – 973 – 975 – 977  ταμπαδωτή χαλύβδινη σε Decograin Rosewood.

MONOKOMMATEΣ ΗΟΡΜΑΝΝ-55

Σχέδια μασίφ ξύλου και ξύλινου design

Επιλέξτε μονοκόμματη πόρτα σε μασίφ ξύλο και δώστε μια ιδιαίτερη νότα στην γκαραζόπορτά σας. Μεγάλη ποικιλία  σχεδίων σε σκανδιναβικό πεύκο.

Σχέδιο 971 – 973 – 975 – 977  ταμπαδωτή χαλύβδινη.

Η HÖRMANN σας δίνει την δυνατότητα να κοσμήσετε την λεύκη γκαραζόπορτα σας με τα μοναδικά design. Αριστοκρατικό χρώμα με αποκλειστικά στοιχεία από γυαλί και μέταλλο κάνουν την μονοκόμματη πόρτα σας να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σχέδιο ξύλου design 41 – 45  – 62 – 689 σε λεία ξύλινη επιφάνεια.

Επιφάνειες και χρωματικές επιλογές

Χαλύβδινες πόρτες σε 8 βασικά χρώματα

Η οικονομική λύση για την γκαραζόπορτα σας σε  υψηλή ποιότητα. Τα φύλλα της πόρτας είναι ειδικά επεξεργασμένα με θερμό γαλβάνισμα και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα όπου καθιστούν τις γερμανικές πόρτες, τις πιο  ανθεκτικές κατά την σκουριά και τις καιρικές  συνθήκες. Διατίθενται σε 8 βασικά χρώματα Ral.

Χαλύβδινες πόρτες σε επιφάνεια Decograin

Συνδυάστε τα πλεονεκτήματα μιας ατσάλινης πόρτας με την αναπαράσταση της φυσικής εμφάνισης ξύλου. Η επιφάνεια Decograin είναι ανθεκτική σε ακτινοβολία και σε χτυπήματα λόγο μιας πλαστικής ειδικής μεμβράνης. Διατίθενται  σε Golden Oak και σε Rosewood.

Ξύλινες πόρτες σε σχέδιο Softline

Λεία ξύλινη επιφάνεια από επεξεργασμένο μασίφ  προφίλ. Τα φύλλα ξύλου εμποτίζονται στο εργοστάσιο με ειδικό προστατευτικό βερνίκι κατά των παρασίτων και των μύκητων. Διατίθεται σε σκανδιναβικό πεύκο.

Ξύλινες πόρτες σε 6 αποχρώσεις

 

Σατινέ ματ επιφάνεια μασίφ ξύλου με 3 στρώσεις χρώματος για απόλυτη προστασία από το φως και τις  καιρικές συνθήκες. Το πλαίσιο της πόρτας είναι ασταρωμένο με πολυεστερική βαφή πούδρα και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού για να απολαμβάνεται τη μονοκόμματη γκαραζόπορτα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Κοσμήστε την μονοκόμματη πόρτα σας με λειτουργικά παράθυρα και εξοικονομήστε περισσότερο φώς, λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και καλύτερη θερμομόνωση. Δημιουργήστε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο γκαράζ σας.

Για χαλύβδινες πόρτες

Για ξύλινες πόρτες

Μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας

Αυτοματοποιήστε την γκαραζόπορτα σας και ξεγνοιάστε!

Supramatic 4

Επιλέξτε τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμό κίνησης supramatic. Με 75% πιο γρήγορο άνοιγμα, ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, αυτόνομος φωτισμός αλογόνου, εύρεση της θέσης πόρτας από μακρινή απόσταση μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και 5 χρόνια εγγύηση.

Promatic

Η οικονομική λύση με ποιότητα της HÖRMANN. Επιλέξτε το μηχανισμό κίνησης promatic 4 με αυτόνομο φωτισμό, ρυθμιζόμενο άνοιγμα για αερισμό, δυνατότητα λειτουργίας χωρίς ρεύμα και 5 χρόνια εγγύηση. 

Συνδυάστε τους μηχανισμούς κίνησης σας με τηλεχειρισμό. Επιλέξτε φορητά τηλεχειριστήρια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κομψών μοντέλων ή σταθερούς αυτοματισμούς όπως πληκτρολόγιο, κλειδοδιακόπτη ή αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

Πόμολα

Συνδυάστε την μονοκόμματη γκαραζόπορτα σας με τα εργονομικά και κομψά πόμολα HÖRMANN. Σε περίπτωση ανάγκης  έχετε την δυνατότητα να ανοίγετε εξωτερικά την αυτόματη γκαραζόπορτα σας μέσω της διακριτικής χωνευτής κλειδαριάς.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό  έντυπο-προσπέκτους με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες HÖRMANN. Πατήστε  εδώ.

Gallery

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.