Πλακέτες τηλεχειρισμού

Η πλακέτα αποτελεί τον “εγκέφαλο” του κάθε κινητήρα. Η ύπαρξη της αποτελεί βασική προϋπόθεση για την τοποθέτηση παραμέτρων στην λειτουργία των κινητήρων, όπως για παράδειγμα ένας μηχανισμός να κόβει ταχύτητα όταν τείνει να σταματήσει ή να σταματάει όταν βρίσκει κάποιο εμπόδιο στην κίνηση του. Αν η πλακέτα χαλάσει ο κινητήρας μας μπορεί να δουλέψει μόνο με απευθείας μετάδοση ρεύματος. Ανάλογα τον κινητήρα αλλά και την χρήση του, διακρίνονται οι διάφοροι τύποι πλακετών.

ΤΥΠOI AΠΟ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ:

 

S2055 πλακέτα ελέγχου για μικρά και οικιακά ρολά. Δεν δέχεται φωτοκύτταρα και έχει έξοδο για μπουτόν. Καταχώρηση μέχρι 250 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92Μhz.

 

 

SOMFY RTS RECEIVER WITH DRY CONTACT πλακέτα ελέγχου απλή για οικιακά ρολά. Δεν δέχεται φωτοκύτταρα αλλά έχει έξοδο για μπουτόν. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY. Απλή και εύκολη στην τοποθέτηση.

 

 

S2010D πλακέτα ελέγχου για ρολά ασφαλείας και συρόμενους μηχανισμούς. Δέχεται φωτοκύτταρα και μπουτόν. Μπορεί να λειτουργήσει με αυτόματο κλείσιμο. Καταχώρηση μέχρι 100 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92Μhz.

 

 

 

 

 

SOMFY ROLLIXO RTS πλακέτα ελέγχου για ρολά ασφαλείας και για γκαραζόπορτες με πολλές δυνατότητες. Δέχεται φωτοκύτταρα και αυτόματο κλείσιμο, έχει έξοδο για
μπουτόν, φανό και φωτοκύτταρα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY.

 

 

 

S5060 πλακέτα ελέγχου για συρόμενους μηχανισμούς. Δέχεται φωτοκύτταρα και αυτόματο κλείσιμο, έχει έξοδο για μπουτόν και φανό και διαθέτει λειτουργία αργής ταχύτητας και ρύθμιση ροπής. Καταχώρηση μέχρι 100 τηλεχειριστήρια συχνότητας
433,92Μhz.

 

 

 

 

 

S5070 πλακέτα ελέγχου για συρόμενους μηχανισμούς και μπάρες. Δέχεται φωτοκύτταρα και μαγνητικό βρόγχο, έχει έξοδο για μπουτόν και φανό και διαθέτει λειτουργία αργής ταχύτητας, αυτόματου κλεισίματος ρύθμιση ροπής και μερικού
ανοίγματος. Καταχώρηση μέχρι 250 τηλεχειριστήρια συχνότητας 433,92Μhz.

 

 

 

 

 

F3-9000 πλακέτα ελέγχου τριφασικών κινητήρων 380V για ρολά ή συρόμενα με δυνατότητα καταχώρισης μέχρι 40 τηλεχειριστήρια. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκυττάρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας.

 

GLASS πλακέτα ελέγχου συρόμενων 230V με δυνατότητα καταχώρισης μέχρι 300
τηλεχειριστήρια και ρύθμισης ροπής κινητήρα με αργή κίνησης καθώς και άνοιγμα
πεζών. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και μαγνητικού
βρόχου καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα.

 

 

SEAV LRS 2150 UPD πλακέτα ελέγχου κινητήρων 230V για δίφυλλες και μονόφυλλες ανοιγόμενες πόρτες με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα και αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα.

 

 

SOMFY LEVIXO Πλακέτα ελέγχου κινητήρων μπάρας parking 230V με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα με αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY.

 

 

 

 

SOMFY ELIXO Πλακέτα ελέγχου συρόμενων κινητήρων 230V με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα και αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου SOMFY.

 

 

BFT ELBA BU QUATRO SDC 230V Πλακέτα ελέγχου ρολών 230V BFT με δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και
μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου BFT.

 

 

 

 

BFT SHYRA 230V KAI HAMAL 24V:  Πλακέτες ελέγχου συρόμενων κινητήρων 230V και 24V, αντίστοιχα με δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα και αργής κίνησης καθώς και αυτόματου κλεισίματος. Δυνατότητα προσθήκης φωτοκύτταρων, πρεσοστάτη, φανού και διακόπτη ασφαλείας καθώς και μπουτόν για μερικό ή ολικό άνοιγμα. Συνεργάζεται μόνο με τηλεχειριστήρια και τεχνολογίες του κορυφαίου οίκου BFT.