Φανοί

Οι φανοί αποτελούν ένα οπτικό σήμα κατά τη διάρκεια κίνησης της πόρτας προσφέροντας ένα επιπρόσθετο μέσο ασφαλείας μέρα και νύχτα. Είναι απαραίτητοι σε
αυτοματοποιημένες πόρτες που δεν έχετε καλή ορατότητα του εξωτερικού χώρου και σκοπός τους είναι να προειδοποιούν τους πεζούς και τα περαστικά αμάξια για πιθανή έξοδο σας από το γκαράζ, αποτρέποντας την δημιουργία ατυχήματος.

 

ORANGE LIGHT MASTERS PRO 230V BLINKING SOMFY: Προειδοποιητικό πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει κατά την διάρκεια λειτουργίας της πόρτας. Με  ειδικό περίβλημα στεγανοποίησης για αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και
αδιάβροχη προστασία. Διαστάσεων 92x 107mm.

 

 

 

 

SLK 230V HÖRMANN: Προειδοποιητικός φανός hormann, από ανθεκτικό πλαστικό για εξωτερική χρήση. Διαστάσεων 58Χ 60mm, ιδανικός για τοποθετήσεις που δεν υπάρχει επαρκής χώρος.

 

 

 

 

 

BE LED SONAR: Προειδοποιητικός φάρος led, με ηχητικό σήμα λειτουργίας. Όταν ο μηχανισμός είναι σε λειτουργία αυτόματα ενεργοποιούνται τόσο τα ισχυρά led όσο και ο ενσωματωμένος βομβητής τους.

 

 

 

 

 

RADIUS LED BFT: Προειδοποιητική Λυχνία που αναβοσβήνει, κατά την διάρκεια λειτουργίας του μηχανισμού. Υπάρχει και έκδοση με ενσωματωμένη κεραία. Διαστάσεων 156x 65mm.

Καλέστε μας άμεσα για να κάνουμε δωρεάν, μια οικονομοτεχνικη μελέτη στον χώρο που σας ενδιαφέρει.